diumenge, 7 de juny del 2009

Matriculació i Reunió informativa

Dilluns 29 de juny farem una reunió informativa per tal de preparar el millor possible el començament del curs 2009/2010 i sobretot, el començament d'un període de 9 anys de conviure tota la comunitat educativa amb dos objectius comuns: l'educació i la felicitat de tots els nens i de totes les nenes que començaran P3 a la nostra escola.

LLOC: CEIP EULÀLIA BOTA
(cliqueu aquí per veure on és el centre)
HORARI: 18h.


29 comentaris:

Judith ha dit...

aixo começa a pendre forma cada dia donem un petit pas!!!
Ja tenim data per la reunió.
De ben segur fem una GRAN ESCOLA, on els nostres fill i filles seran feliços i ben educats.

Anònim ha dit...

Hola,

Com es que s'està movent el tema dels xandalls, bates, etc. sense comptar amb l'opinió de tots els pares i mares. Crec que aquest no es el canal adecuat ja que no tothom s'assebenta del que s'està parlant.

A més, les bates son per les escoles privades o concertades on nenes y nenes van uniformats duarnt tot el dia. No caiguem en els mateixos errors.

Un altre aspecte que crec que no es bo es que els proveidors siguin persones conegudes / familiars donat que això impossibilita triar la millor opció i coharta les decisions que es puguin prendre.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'últim anònim.
Tot i que (anònim) també t'haig de dir que no tens mai cap obligació a comprar cap xandall ni cap bata, simplement algun pare, amb tota la bona intenció, ha volgut facilitar la feina a molts altres oferint algun model, com tu dius una de les virtuds de l'escola pública es que no tots els nens han d'anar uniformats per igual, per lo tant, si a tu no t'interessa la proposta que ofereixin doncs es molt sencill.. no l'esculls i cap problema, però vingue home... tampoc hi ha per tant, que tot està fet amb les millors de les intencions... i suposo que si algun dels proveidors es conegut o familiar d'algun dels pares, doncs hem de pensar que serà perque ofereixen la millor qualitat-preu, i repeteixo, si no t'agrada o no hi estàs d'acord, doncs a la propera reunió ho exposes i no dubtis que si tens alguna proposta serà escoltada igual que qualsevol.

Anònim ha dit...

Em sembla molt correcte i crec que ha quedat clar la resposta del segon anònim. És evident que el tema del xandall i bates és optatiu i hi haurà famílies que els faci gràcia i altres que no i per gustos colors. Que tots ho estem fent amb bones intencions i per altra banda penso que és més lògic poder aportar coneguts, familiars, etc.. i no buscar proveïdors a l'atzar sense referències ni possibles descomptes o tractes especials que ens poden fer més ajustats els que ens coneixen. Hi ha vàries famílies mirant opcions per poder-les posar totes en comú a la reunió i decidir entre tots i totes el que més ens convingui per qualitat, preu, etc... SI US PLAU, NO BUSQUEM 3 POTES AL GAT !

Anònim ha dit...

QUE TRIST ESTAR TOT EL DIA PENSANT EN BATES I XANDALLS....NO TENIU RES MÉS EN QUÈ PENSAR O KE??? QUINES GANES DE BUSCAR-VOS PROBLEMES ON NO N'HI HAN.

Anònim ha dit...

Quina mania te la gent de criticar als altres per oferir-se a fer coses altruistament, si sabéssiu amb la il•lusió que ho fan, la quantitat de coses seves que deixen de fer perquè la resta ho tinguem tot fet, US CALLARÍEU!!!. No us obliguen a agafar les bates ni el xandall ja que els vostres fills aniran a un col•legi públic, però si un grup de pares s’ofereixen a buscar aquestes coses, deixeu-los tranquils.

Estic seguríssima que molts dels que us queixeu ara, comprareu la bata i el xandall perquè us farà gracia que el vostre fill vagi igual que la resta, però clar es més fàcil queixar-se i criticar a la gent.

Jo no estic buscant res perquè no tinc temps però se el que es treballar gratuïtament per la gent i es molt desagradable veure com només reps queixes.

Us felicito a tots aquells que esteu treballant per la nostra escola. GRÀCIES

Per cert, la Carme ens va dir que el dia 29 es parlaria de les bates i xandalls, no s'esta fent sense comptar amb tots els pares i mares.

Agustí Carné ha dit...

Bon dia a tots.
Ja no sé com dir-vos ( Anònims varis). Qui m'assegura que l'anònim 1 no és el mateix que l'anònim 4?
El que voldria dir-vos és que per evitar que aquest blog degeneri haurieu d'escriure els comentaris amb el vostre nom, ja que suposo que tots vosaltres sou pares de nens que aniran a l'escola. És molt fàcil opinar anònimament el que no diríes mai si tots sabéssim qui ets. Si us plau, prou anònims a aquest blog. És molt trist que abans de que ens presentem ja ens haguem barallat, encara que anònimament. En quant a les bates i xandalls (ja veus quin problema) ho arreglarem el dia 29 democràticament.Jo personalment no era partidari d'uniformar el meu fill però si la majoria dels nens porten el mateix xandall, doncs el meu també. Per cert, gràcies als qui us heu mogut en aquest assumpte.

Agustí (Pare d'en Pau Carné)

Pili ( mama de Edurne ) ha dit...

L´Agusti te rao, deixeu de barallar per les bates i xandals. Jo era una de les persones que no volien portar a la meva filla uniformada con l´Agusti, pero ara que penso, quant els nens vagin a alguna sortida, com per exemple al zoo, a alguna granja, el xandal anira be per tots i totes, per diferencia al nens i nenes d´altres escoles...

Anònim ha dit...

Disculpeu, no m'he presentat, soc l'anònim 4, la Marta mare de la Uxue.

Jo no em vull barallar amb ningú, però de veritat quan llegeixo que la gent "critica" als altres perquè es dediquen gratuïtament a buscar coses que afavoriran a tots, em cabrejo.

No crec que els que estan fent aquestes accions ho facin per perjudicar a la resta sinó perquè els agrada ajudar.

Agustí, a partir d'ara posaré el meu nom, disculpa’m.

Judith ha dit...

HOla, la veritat es que a mi personalment em treiu la il·lusió amb les que m'estava prenent les coses, estic invertit molt de temps desde el meu parer en el be del nostres fills i de l'escola i en cap moment vull pendre decisions en nom de cap pare i/o mare. Pero sento molt que ens prengueu aixi.

Anonim 1 (us dire així amb el vostre permis perque no se qui sou) En cap moment no s'esta contant amb la opinio dels pares, posat que presentarem totes les propostes el día 29 a la reunio de pares, si en tens alguna et convido a presentarla tu tambe. Jo que son per les escoles privadces, tu mateix, no estas obligat a dur el teu fill o filla ( es que no se pare o mare de qui ets) amb bata ni xandall. Fes el que creguis convenient. Per tu pot ser un error i per un altre un acert. Imagino que lo de persona coneguda... be es un conegut no familiar com dius, i es conegut arrel de que el material que ha utilitzat la meva filla a la guarderia es bo, i m'he interesat posat que a part d'equipament escolar tenen roba per nens. Espero hagu resolt els teus dubtes i/o temors.

Anoim 2 (tampoc se qui ets, per aixo ho poso així)i tant que ho hem fet amb tota la bona intenció i en cap moment intentant imposar la nostra llei ni molt menys! Gracies per veure la nostra bona intenció, ja que estem semblant aqui uns dicatadors. No nomes destacare a aquells que ens volen "ofendre".

Anonim 3(tampoc se qui ets, disculpa)a tu tambe gracies per entendre la nostra postura, i veure la bona intencio que es amb la que ho fem, tant la Nieves, com l'Oriol, com jo (i si hi ha algun altre pare que ho esta mirnat i no ha dit res)

Anonim 4 (lo mismo, no se qui ets)No creus que a part de mirar bates tenim temps de mirar mes coses per el be de la "nostra escola" i per mi no es gens trist, per sort disposo de temps sufcient per pensaar en la meva familia, la educacio de les meves filles, molt mes temes relacionat en l'escola que no nomes son les bates i xandalls, perque tinc el privilegi de disposar tot el dia per pensar i cabilar. Potser no es trist sino molt alegre no creus? I jo per part meva no m'hi estic buscant cap problema, perque no fem una comunitat educativa de "BON ROLLO"

Annim 5 gracies per dxestacar l'il·lusió amb la que ho fem perque la veritat que es olta i molt gran, no podeu arribar a imaginar les ganes que hi estem posant, i d evegades comentaris que es fan poden trencar les ganes de fer-ho, pero per sort altres pares ens les torneu a donar. MERCI

Agustí, estic d'accord amb tu, poseu noms que tants anonims ja no se amb qui parlo. I no calen les gracies, al reves en aquests moments veig bo donar les gracies als que ens doneu suport i enteneu la nostra posició i la nostra predisposició.


Pili gracies atu tambe per entendre la nostra bona fe, i si que seria mes facil durlos a tots igualets a les sortide, pero quei no vulgui es lliure de no agafar-ho, i ningu li dira pas res.

No ens trenqueu l'il3lusio d euna escola unida perque encara no ha encomençat el curs i ja som desunits i sense donar la cara i dir qui som.

Salutacions.

Judith ha dit...

Marta mare de l'uxue t'he posat com annim 4 perque no habia vist la teva entrada, gracies per personalitzar-te

Anònim ha dit...

Ups soc l'anònim 5, el cabreig ha fet que elimines un anònim

Marta mare de la Uxue

Nieves mama de Joel ha dit...

Poco más cabe añadir despues de lo dicho por Judith.
Esta misma mañana llevamos viendo proveedores desde las 10:00 hasta las 13:00.
No nos quejamos ni creeemos tampoco que nos merezcamos una medalla,simplemente lo hacemos por que disponemos de tiempo,aunque doy por sentado que los padres que no pueden, tendrán las misma o más ganas e ilusion que nosostras.

POR FAVOR!!
Basta ya de buscar las cosquillas a cada uno de los temas que se proponen.
Ya se aclaró en su momento que al ser un colegio publico NO HAY OBLIGACION DE LLEVAR NI LAS BATAS NI LOS CHANDALS IGUALES.Es un tema absolutamente OPCIONAL con lo que el dia el reunion al que no le interese puede dejarlo correr tranquilamente y no habra ningun problema.
Para informacion del resto de padres interesados: estamos mirando distintas opciones de precio y modelos,los cuales presentaremos el dia 29 para acabar de decidir entre los interesados.

Cualquier persona que quiera aportar su granito de arena a este tema tanto en precio,tiempo o simlemente opinar, será de gran ayuda y por supuesto estaremos encantados.No pretendemos ni manipular ni hacernos sectarios en este tema.Con lo que nos abrimos a todo aquel interesado.

Gracias a todos por opinar y hasta el 29!!

Esther mare d'En Pau V. ha dit...

acabo de llegir tots els comentaris que heu anat posant i estic alucinada de la poca empatía,de la falta de tacte,de les ganes de polèmica que tenen alguns pares/mares criticant tot el que es fa en benefici de l'escola.La veritat que m'indigna pensar que la gent nomès es quedi amb la part negativa de les coses en comptes d'agraïr tot l'esforç que estàn fent alguns pares/mares per gestionar temes de l'escola.Només volia fer constar que per la meva part tenen el meu suport i em sembla perfecte la tasca que estàn portant a terme.Qui no estigui d'acord que no particpi però que no critiqui per favor.

Judith ha dit...

gracies Esther, de la meva part per donarnos una mica de suport que tal com ha ant avui ens feia falta. No crec equivocarme si t'agraeixo el teu suport tambe de part de la Nieves, mare de Joel.

I gracies a tots elspares que ens apoyeu, ens es molt necesari en aquest moments veure que no tot son critiques, perque ens habiem desmoralitzat bastant

Esther mare d'En Pau V. ha dit...

No cal donar gràcies judith,per donar una opinió però es que estic cansada de la gent que nomès sap que criticar les propostes dels demés.El día que ells propossin o necessitin algo imagino que els hi agradarà sentir que els demès els recolzen i no que els questionen, ja m'agradaría que el mès trist a la vida fos haver de decidir les bates dels nostres fills.

Marta ha dit...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES als pares i mares que estan perdent el seu temps per les bates, els xandalls i altres coses de l'escola.

Continueu així, no escolteu les crítiques.

Fins el dilluns 29!

Unknown ha dit...

Hola a tothom,

D’entrada saludar-vos a tots i totes electrònicament ja que encara no ens coneixem.

Bé jo només volia dir-vos a tots plegats que el tema de les bates i els xandalls es un tema menor en la educació del meu fill (i potser en la d'altres pares també), crec que hi haurà altres temes que ens hauran de preocupar més. No obstant no voldria tirar per terra l'esforç i la il•lusió que dediquen algunes persones intentant vetllar per un bon funcionament de l'escola, però deixeu-me que hi posi una mica de cullerada sense que ningú se m'ofengui dient només dues coses:

La primera es, que penso que la manera de fer-ho no es la apropiada, doncs cal que aquest sigui un debat obert a tothom (no només als qui accedeixin a aquet blog), per tant penso que abans de moure res caldria haver-ho comentat en la propera reunió que tindrem TOTS plegats, tampoc podríem dir que se'ns tira el temps a sobre oi? A més ens assegurem de no deixar a ningú de banda per no estar “connectat”, per exemple.

I d'altra banda, jo personalment, he escollit dur el meu nanu a una escola pública i aconfessional, que s'allunyi dels models de les privades i confessionals (entre altres estigmes el fet d'anar tots iguals i clònics d’uniforme), jo m'he educat en un model d'escola on mai varem dur cap bata ni xandall igual que el del veí i en un munt de sortides que varem fer mai hi va haver cap problema en aquest aspecte, personalment no em sembla una raó de pes uniformar amb un xandall idèntic per tothom per unes eventuals sortides, però en tot cas també seria bo conèixer la opinió dels educadors en aquest tema (per exemple el dia de la reunió que hi serem TOTS?). I a mi no em val el dir que és una qüestió opcional (les opcions com a pares eren dur la mainada a la pública o a la privada, tots coneixem les línies mestres d’ambdós tipus de centres), ja que la decisió per un costat o altre pot donar lloc a la marginalitat dels nens i nenes.

Només és la meva humil opinió i com ja s'ha dit abans, que regni el bon rollo! que ja trobarem temes importants on discutir i confrontar opinions més significatives per l'educació dels nostres fills!

Una abraçada a tots i totes!

Judith ha dit...

Roger no deixem a ningu de banda perque es proposara tot aixo que s'esta parlant a la propera reunio del dia 29, aixo per descntat. Entenem que es algo de tots.
Aquest tema ha estat consultat amb les educadores, no hem prs decisions per el nostre comte, estan informades d'aixo, i si be no es obligatori ho veuen be. pero tots som lliures de fer el que volguem.
I dirte que la tevamanera d'expossar el tema ha estat la adecuada, i no m'he sentit malament pas per el que has dit, sino que entenc les teves opcions, i les respectoper aixo tot aixo que s'esta parlant es dura a la reunió informativa del día 29. On TOTS hi decidirem

Montse mama de la Ona ha dit...

Comentar que vaig començar a mirar el tema de xandalls i bates amb una de les propostes que es presentaran a la reunió, vaig fer trucades a coneguts de l'empresa i amb els que tinc bon rotllo, etc... i al veure que la Judith ja hi havia contactat i havia engegat el tema, em vaig "apartar" pq no calia. Però donant-li voltes, pensava en com seria de difícil crear una AMPA pq suposo que si tots anem tant peixos com jo, no en tindrem ni idea i he intentat començar a buscar informació : models d'Estatuts, registre dels mateixos al Dpt. de Justícia, acta fundacional, etc. etc. etc. Tenim molta feina i tots hi podem dir la nostra i posar-nos a treballar amb ganes i com ja he dit en altres mails amb ALEGRIA I BON ROTLLO ! Que hi ha coses molt més importants a la vida per preocupar-nos i cal treure'n profit de les il.lusions i l'empenta de tots per fer pujar una escola plegats amb el nostre granet de sorra.
Bona nit ! demà pot ser un gran dia

Anna P mare d'en Pol T ha dit...

Hola a tothom,
Ben del cert que tard o d'hora haurem de formar l'AMPA... i desde zero.

Segurament serà un dels temes dels quals xerrar en les properes reunions, després, és clar, de que la Carme ens hagi exposat a tots els temes de més interès relatius a l'inici del curs i al projecte de l'escola.

Crec que fóra útil conèixer l'experiència viscuda per pares de l'Eulàlia Bota o de la Maquinista que fa poc es van trobar en aquesta mateixa situació.
D'altra banda a la web de l'AMPA del Bota apareixen els estatuts, normativa, etc. que poden ser un bon guió per començar.

Bé, igualment és cert que aquest blog potser no és el millor lloc per encetar aquests temes de debat, ja que no tots hi són presents, i de fet és el blog de comunicació entre mestres i pares.

El millor serà parlar-ho a la reunió i crear canals de comunicació alternatius entre tots i totes.

Ens veiem aviat!

Montserrat Labarga ha dit...

Ja estem tots en el sac i ben lligats
Benvinguts ; ***

Anònim ha dit...

Cuando se hara una reunion del cole?? que dia empieza?

Equip de mestres ha dit...

Referent a les preguntes d'aquest últim comentari, a la reunió d'aquest DILLUNS 29 DE JUNY a les 18h al CEIP EULÀLIA BOTA us informarem de tot el necessari de cara a l'inici de curs.
Us hi esperem.

Anònim ha dit...

L'adreça de la botiga per anar a comprar les bates i els xandels quina és? Gràcies.

Mercè (mare d'Isaac Vega) ha dit...

Hola bon dia, a la reunió del dia 29 vaig creue entendre que l'equip directiu tenia problemes per trobar carpetes transparents per posar dins les agendes, treballo a un ambulatori on fem servir aquestes carpetes, si es troba pertinent puc demanar preus al nostre proveïdor, ja em direu alguna cosa; també comentar que penso que entre tots podem portar endavant aquest projecte tan maco! salutacions a les 75 families i a l'equip directiu

Anònim ha dit...

Algú sap si la reunió del pròxim dilluns 6 de juliol, per a tractar el tema del AMPA, està confirmada????

Laura,mare de Jan Crespo. ha dit...

Hola a tots!!! Abans de tot agrair la tasca realitzat a les mares que han dedicat temps i ganes amb el tema de les bates.També volia comentar que per la meva situació personal ens anem de viatge i m´agradaria deixar-lo tot comprat ja,i no haver d'anar amb presses al setembre,aixi que agrairia que algu em passés el tfno i adreça de la botiga,i sobre el tema de els llençols especials per a llitets vaig entendre que també es podian comprar,és alli mateix? També comentar que sobre el tema de la reunio per a parlar el tema del ampa,vam quedar el dia 6 de juliol a les 18:00 en el ceip Eulalia Bota, és correcte? gràcies!!!

Judith ha dit...

Laura mare d'en Jan dirvos que encara no hi ha lloc on poder anar, s'esta parlant amb el porveedor de com poder fer-ho. Aviat us donarem respostes