dijous, 14 de maig del 2009

CONSTRUCCIÓ ESCOLA

Avui hem tingut la reunió amb la Comissió d’obres i les dates són les següents:

Començament d’obres: primera quinzena de juny
Finalització i entrega de claus: 1 de setembre

Durant el període de matriculació podreu veure els plànols i el dia de la reunió, a finals de juny, ja podrem fer una primera valoració de les obres.
La impressió ha estat molt positiva. Ens han assegurat que al pati faran un hortet i posaran una estructura de fusta per jugar.

Segur que entre tots i totes farem dels mòduls un espai on els nens i nenes se sentin “com a casa”

13 comentaris:

Susana (madre de Mario) ha dit...

Muchas gracias por la información! Me ha extrañado que empiecen tan pronto las obras, pq recuerdo que los módulos de la maquinista los empezaron en julio-agosto, si no recuerdo mal, y tenían que allanar el terreno... Bueno, mejor!

Montserrat Labarga ha dit...

Moltes gràcies per la informació; que bé que ja començi tot a roda, ja tinc ganes que arribi setembre, ens veiem al Juny.

Judith (mare Adrià) ha dit...

La veritat es que és super emocionant poder veure com l'escola comença a prendre forma, encara que sigui en mòduls! Em sembla genial!
Moltes gràcies per tot i fins aviat!

Carme ha dit...

Com ja vàrem comentar a les portes obertes, l'experiència pels nens i nenes de veure com van construint la seva escola és única. Podreu anar fent fotos durant l'estiu i seguir tot el procés.
És emocionant!!!
Bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

Montse (mama de la Ona). És maco veure com aquesta escola neix amb la il.lusió d'un equip molt maco i amb ganes de fer una escola de qualitat, de fer-la seva i viure-la cada dia. La veuran créixer i l'acompanyaran fins que sigui gran igual que nosaltres fem amb els nostres fills. I llavors ens sentirem orgullosos d'haver-los ensenyat a ser bones persones igual que la Carme i la seva gent, el Xavi, les mestres, etc... estaran orgullosos d'haver aixecat i lluitat per un projecte com Can Fabra. Pujaran plegats !!

Anònim ha dit...

Tania (mare d'en Roger )
Que bé! després de passar tants nervis,sembla que tot arriba...Bé ara anirem veient com es construeix la nostra escola i comença tot a prendre forma.Ens veiem al juny famílies!! Gracies Carme per la informació que ens vas donant.

Anònim ha dit...

Bon dia Carme,

Com podem consultar la llista de les places definitives de Can Fabra? Estaran publicades a la biblioteca? Gràcies.

Carme ha dit...

Avui dia 19 hem penjat a la Biblioteca Can Fabra la llista amb les places ofertades que, com ja havíem informat, són 75.
Ara hem d'esperar fins el dia 25 que publicarem el llistat definitiu amb tots l'alumnat admés.
Com sempre, serà a la Biblioteca Can Fabra.
Una abraçada

Pili ha dit...

Hola mi pregunta es la siguiente, los modulos estaran puestos en la plazita de cemento que hay en frente de las salesianes? Pondran tierra para que los niños puedan jugar o ira directamente el cemento? Muchas gracias.....

Anònim ha dit...

MONTSE (MAMA DE LA ONA ) JA HAN ENCERCLAT PART DEL RECINTE PER COMENÇAR A TREBALLAR. PERÒ NO ÉS MOLT PETIT ?? PELS MÒDULS, PATI I TOT ? SEMBLA QUE A LA MAQUINISTA TENEN MOLT MES ESPAI..........
BUENO CARME SUPOSO QUE EL DIA DE LA INSCRIPCIO JA ENS INFORMARÀS DE TOT. COM SEMPRE GRÀCIES PER IMPLICAR-TE I IMPLICAR-NOS TANT EN L'EVOLUCIÓ DE L'ESCOLA.

pili ha dit...

Hoy he pasado por la plaza donde van ha hacer los modulos y ya la han vallado para empezar las obras, la verdad lo veo un poco pequeño como Montse (mama de Ona), pero quizas despues cuando este todo montado se vea diferente.... Bueno mi pregunta sigue siendo si en el patio pondran arena para que los pekes jueguen, ya que toda la plaza es de cemento, supongo que lo haran no? Bueno un saludo a todas y a esperar que el proyecto salga bien y bonito....

Anònim ha dit...

Núria , (mare del Jan Solé) tinc el privilegi de veure des del balco com la nostra futura escola va creixent. Jo penso que no és petita. I sigui petita o gran el que importa és el fonament de dins. L'escola no la fa l'estructura , l'escola la fa la gent que hi som dins. Penso que som uns privilegiats pq farem una escola tots junts, des dels barracons que es creuen que son petits fins l'escola definitiva. Això és una il.lusió molt gran per nosaltres i pels els nostres petits. Aprofito per dir que no tothom pot gaudir d'aquesta il.lusió perquè encara hi ha pares que estant patint. Doncs el consorci no ens ha dit tota la veritat. Van dir que per cobrir les places que manquen farien una linia més a Can Fabra , cosa que han complert i que ampliarien 2 places a certes escoles concertades. Doncs no, en comptes de 2 , és 1 . Dit això hi ha gent que encara poden enviar-la fora del barri. Aprofito l'ocasió per convocar-vos a la assamblea que es farà el proper dilluns 25 a les 19:00h a l'Associacio de Veïns del c/ Virgili. Nosaltres estem vivint una il.usió però hi ha gent que viu un calbari. Siguem solidaris i posem-nos a la seva pell. No hi falteu p.f. Núria

Judith ha dit...

cada dia paso per veure les obre i s'em fa etern! Com poden anar tana poc a poc. No teniu ganes de que posin ja els barracons!? AIx sera impaciencia no?