dilluns, 25 de maig del 2009

JA SOM 75 FAMÍLIES

Estimades famílies, avui és un gran dia per a la nostra escola. S'han confirmat les 57 famílies que havien optat en primer lloc pel nostre projecte i s'han incorporat 18 famílies més. La majoria d'aquestes famílies havien escollit Can Fabra en segona o tercera opció, així que segur que estaran tan il.lusionades com vosaltres.
Com heu pogut veure, les obres continuen la seva marxa, fins i tot dissabte havia gent treballant.

MATRICULACIÓ: del 8 al 12 de juny
A la biblioteca Can Fabra podeu trobar les llistes i l'horari de matriculació.
HORARI MATRICULACIÓ:

DILLUNS : 12h a 14h
DIMARTS I DIJOUS : 15h a 18h
DIMECRES I DIVENDRES: 10h a 13h

25 comentaris:

Pili ( mama de Edurne) ha dit...

Hola, deciros que esta mañana me he enterado que mi hija entra en la tercera linea de esta escuela, nos ha echo mucha ilusion, pero seguimos luchando por los niños que han mandado fuera, hoy he ido a la reunion, y mañana hemos quedado para ir al centro civico de sant andreu a las 19 horas, para dar apoyo a las familias que se han quedado sin colegio o les han asignado alguno de oficio que no los quieren...
Bueno preguntar que cuando es la reunion de la que hablais? Para poder hablar del tema de las batas y chandals, comparar precios y tejidos? Hablais de un dia 8 pero no se cual, es para intentar poder asistir, ya que por la mañana trabajo...
Bueno un saludo, mucha suerte a las familias que han entrado como mi hija, y a ver si entre todos podemos ayudar a las familias que se han quedado fuera del barrio....

Agustí Carné ha dit...

Felicitats Pili.
Vist el que va passar a la reunió d'ahir, crec que hem tingut moltíssima sort. El meu fill, en Pau també ha entrat a Can Fabra com a segona opció, i tant la meva dona com Jo pensem ara que no canviariem aquesta plaça per res del món. Aquest any 24 nens han estat enviats fora de la seva àrea de proximitat (Baró de Viver, Trinitat Nova, Bon Pastor, Sagrera...) Us demano si us plau a tots vosaltres, pares que vau ser afortunats en el sorteig, que assistiu aquesta tarda a les 19h al Consell del Barri que se celebra al Centre Cívic de Sant Andreu (c/Gran de St. Andreu 111), en el qual la regidora del barri ha de respondre les preguntes dels ciutadans. És molt important que ens fem sentir allà i que hi vagi com més gent millor. Aquestes 24 famílies necessiten la nostra ajuda. Si us plau, aneu-hi.

Judith ha dit...

Bienvenida Edurne, mi hija tambien es una de las que como vosotros ha entrado en la tercera linea.
Nosotros ayer no pudimos asistir a la reunion y hoy no creo que podamos ir a l centro civico, pues tenemos otra reunion, si termina pronto intentaremos asistir.

Agusti he trobat una pasada que haguin estat 24 nens que han sigut enviats fora del barri! Vergonyos de totes totes.

La reunio es a principis de juny o a finals???? es que m'he fet un embolic i ja no se quan es fa, o si es que encara no hi ha una data fixada.

Salutacions

Papa d´en Pau ha dit...

Hola a todos
nosotros somos una de las familias que ayer tuvimos la gran noticia de poder entrar en esta escuela que habiamos puesto de tercera opcion.Estamos super contentos y muy aliviados depues de tanto tiempo de espera sin saber que seria del futuro de nuestro hijo.
Solo queria hacer un breve comentario,sin animo de crear polémica,a "Anonim" y a Montserrat,ya que encuentro de lo más fuera de lugar sus comentarios.
Hay personas que aunque no lo creais, les da tiempo para hacer muchas cosas y no solo mirar "batetes" sino tambien de asistir a las reuniones de la asociacion vecinal.
Estos padres que os parecen superficiales por ocuparse de chandals y batas,y por parecer completamente ajenos a lo que ocurre,han sido casualmente los que nos han ayudado desde el primer dia en nuestro calvario y el de muchos padres,y que aún a dia de hoy, estan implicados en apoyar a los más desfavorecidos en el sorteo.
Por eso por favor, YO SÍ que pido un poco de RESPETO hacia ellos,y hablar cuando se tiene conocimiento de lo que se dice.

A estos padres,mi admiracion por su entrega,y por su implicacion en todo.
Y por supuesto las gracias por ir adelantando ya un trabajo para la evolucion de nuestra escuela,algo que deberiamos hacer todos,entre los cuales ahora ya tengo la suerte de poderme incluir.
Creo que hay que aplicarse en hacer más cosas positivas por uno mismo y no criticar lo que hacen los demás.
Espero no haber ofendido con mis palabaras,pero tambien espero que sirvan para hacer reflexionar.

Agustí Carné ha dit...

No trobo bé que s'utilitzi aquest blog per criticar ningú. La solidaritat no és una cosa que s'hagi d'imposar de cap manera. Estic segur que molta gent d'aquest blog ha estat implicat en la lluita per les places escolars. Trobo perfecte que es comentin les coses de l'escola al blog de l'escola, faltaría més. Ningú te dret a criticar això. De tota manera m'agradaria disculpar a pares que han fet algun comentari en aquest sentit. Ha estat un mes de moltíssima tensió per a molta gent.
A mi personalment em sembla perfecte el tema de les bates i xandals. Tenir més d'un pressupost em sembla una idea genial.
Per cert, he passat per davant de les obres avui, i com és costum en aques país, un treballava i els altres dos "supervisaven"....
Una abraçada a tothom.

Mar (mama de Pau) ha dit...

Hola, nosaltres tb som dels afortunats als que ahir ens van donar la bona noticia: estem a la 3a linea!!!
Ens ha fet molta il·lusio veuere ja tantes families implicades en aquest nou projecte i tenim ganes de posar-nos les piles també.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Doncs si Agustí, estic d'acord amb tu, aquest blog no es per criticar a ningú, tot el contrari, però entenc i disculpo el que ens vol dir el comentari de "anònim", tot i que potser el seu to no era el mes correcte.

Suposo que tots sabem o podem imaginar l'angoixa que es viu si et quedes fora de l'escola escullida i fins i tot del teu propi barri...

Aixi doncs demano a tots els pares i mares de Sant Andreu, i es molt important avui, que assistiu aquesta tarda a les 7 al Consell de barri (Grant de sant Andreu 111)hi haura la regidora i hem de fer tota la pressió possible. Ara o mai i com mes gent hi siguem, mes veuran que el problema es serios... si anem 4 gats ens treuran de sobre rapid.

Anònim ha dit...

Hola a totes i tots, jo soc un dels "recollits" d'última hora... quina passada veure la realitat dels sentiments d'alguns pares. A veure si per ser una escola tan cèntrica anem a tenir una selecció dels papis més elitistes i classistes del barri. Recordeu que esteu a una escola pública, si voleu ratios i qualitat per davant de tot porteu als vostres nens al Vilaró i la resta d'oferta de l'OPUS, allà segur que tindreu colmades les vostres expectatives.
Jo se i no em preocupa que a cada aula d'aquest centre hi haura nens amb necessitats educatives especials, per raons mèdiques i/o per raons socials.
Uns pares oberts i amb ganes de fer participar els pares d'altres nacionalitats i religions són el primer pas perquè els nostres fills visquin amb normalitat la realitat del nostre entorn.
Hi ha molts veïns meus que anaven bojos mirant les fotos de les webs escolars per veure quants "panxitos" i quants "moros" hi havien a cada escola... Espero que montem una AMPA de tots i per tots i no un grup parroquial de blanquets amb molt de temps lliure i molts diners per recrear-nos en la nostra abundància.
Per cert, jo penso que sense unes eleccions tan properes ni tercera línea ni ratios ampliades, el PSC te por d'anar perdent Barcelona i ha estat especialment generós perquè tothom tingui motius per estar satisfets... si no ja sabeu com pot ser de rígida i cruel la burocràcia.
En qualsevol cas agrair la tasca de l'Associació de Veïnes i Veïns, que ha creat la pressió necessària i ha aportat solucions possibles.

Judith ha dit...

bueno deixemnos de poleniques etc i fem d'aquesta escola una gran escola amb la participacio dels mestres-direcció, dels alumnes i per ultim i no menys important els pares formant una AMPA digne d'una escola com sera el Fabra i Coats.

Per la me4va part estic disposada a formar part activa de l'AMPA ja que disposare d etemps.

Aquesta tarda anirem a fer recolzament als pares uqe ens necesiten de veritat, per a nens uq3 com habiapogut ser cualsevol dels nostres han quedat fora.

Ja som una gran FAMILIA

Anònim ha dit...

Montse (mama de la Ona). Jo crec que m'he perdut alguna cosa pq no entenc a que ve el últim missatge anònim de l'opus, etc... no sé a qui respon però si us plau, estic d'acord amb la Judith, BON ROTLLO si us plau ! Amb certs mails i respostes sembla això un atac i defensa. Que encara no hem començat... Segur que tots sabem pq hem triat Can Fabra i hem apostat de tot cor. Sembrem el bon rotllo, a treballar i si estem units i cohesionats farem una ampa amb ganes de treballar, riure i passar-ho bé per fer-ho passar bé també als més petits. Tenim un bon equip de direcció i mestres implicats i de pares i mares també implicats pel que la web demostra o sigui que TOTS CONTENTS !

Pili ( mama de Edurne ) ha dit...

Hola, no me gustaria hacerme pesada, pero me gustaria saber que dia y a que hora va a ser la reunion de la que se habla para poder pedir fiesta en el trabajo si es por la mañana, ya que me gustaria estar en ella para poder opinar sobre los precios y tejidos de los chandals y batas? Bueno muchas felicidades a todos los que hemos entrado con esta tercera linea y pronto nos vemos... Un saludo....

Anònim ha dit...

Carai Pili con las batas...

Equip de mestres ha dit...

L'equip de mestres volem donar la benvinguda a les noves famílies que, amb tanta il.lusió s'han incorporat a aquest bloc.
També volem demanar-vos que, si us plau, només s'utilitzi per temes de funcionament i d'informació entre mestres i famílies de l'escola.
Durant el període de matriculació (del 8 al 12 de juny)podrem aclarir dubtes que tingueu.

La reunió informativa serà l'últma setmana de juny. Per motius d'espai encara no podem facilitar-vos el dia però l'hora serà a les sis de la tarda.
Una abraçada

Agustí Carné ha dit...

Agraeixo la benvinguda a l'equip de mestres de l'escola. Estic molt feliç de formar part d'aquest projecte. Perdoneu si en algun dels meus post he citat temes aliens al funcionament de l'escola. No ho tornaré a fer. A partir d'ara, per al tema de les places escolars tan sols postejaré al blog http://escolaxtotsasantandreu.blogspot.com/
Tan Jo com els pares afectats us agraïm molt la vostra ajuda.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola a tots, sóc Montse, la mare del Pau Carné (ho poso així perquè em sembla que a l'escola hi ha més d'un). Estem molt contents de formar part d'aquest projecte escolar(fins dilluns passat no ho vam saber oficialment). He estat seguint el tema de les bates, us agraeixo molt la vostra dedicació, ja mirarem en la reunió totes les propostes, mostres, pressupostos...
Un altre tema que m'interessaria saber és el tema de la acollida matinal, el servei de recollida per la tarda i de les activitats extraescolars. M'han comentat que havia previst alguna cosa, em podeu explicar alguna cosa més concreta? Gràcies.

Judith ha dit...

estic totalment d'acord amb l'equip de mestres, aquest es el blog de la nostra escola no? doncs deixem "d'embrutarlo" i crear polemica.Tambe vull donar les gracies al equip de mestres per la benvinguda que en heu donat
Montse, mare del Pau Carné, crec que hi ha acollida matinal, o al menys aixo m'han comentat, ara uqe com tot son "rumore, rumore" i potser per saberho mes clarament el dia 8 ho podras preguntar a l'hora de anar a fer la matricula.

Montserrat Labarga ha dit...

Felicitats Pau Carné! m'alegro molt per vosaltres i per tots els nous vinguts ;-)

Montse, el día de la reunió es van donar un fulleto on possava el servei de acollida de matins i tarda; a la preinscripció també es preguntavan si voliam l'acollida de matins, el menjador i acollida de tarda, suposso que a la reunió parlaram més del tema, ja que la reunió de les portes obertes va ser mini-reunió. Espero que s'aclari tot el día de la reunió tema horaris, activitats, bates, etc...

Anònim ha dit...

Carme, voldria saber on puc consultar la llista d'espera per si de cas hi hagués alguna baixa.
Els del Consorci m'han dit que són públiques i que haurien d'estar penjades juntament amb la llista dels alumenes admesos.
Gràcies.

Carme ha dit...

Veig que hi ha un munt de preguntes que us angoixa. Intentaré resoldre algunes:

* Nosaltres no tenim llista d'espera pq les 58 famílies que van demanar l'escola han entrat. Això hagués passat si no haguessin obert la tercera línia. Si es produeix alguna baixa, serà el Consorci qui assigni a qui li toca.

*Sí que hi haurà el servei d'acollida matinal i menjador. El servei d'extraescolar de 17 a 18h dependrà de la demanda que hi hagi.

*Els dies de matriculació us intentarem resoldre aquests dubtes, especialment a les famílies que no van assistir a la reunió de portes obertes.

*Torno a dir que si hi ha algun dubte molt important i que no podeu esperar al període de matriculació, podeu trobar-nos al Ceip Eulàlia Bota (tlf 933117676).
Una abraçada

Mónica mare de l'Iu ha dit...

Ja sé que a la presentació de l'escola es va dir que es treballaria amb l'empresa de menjadors escolars de l'Eulàlia Bota, però voldria saber si es poden fer propostes alternatives.

Per cert, la nostra benvinguda a les noves famílies!!!

Anònim ha dit...

anònim (pare de anònim)...

bon rotllo, felicitat.......i "Visca el Barça" Triplet!!!!!

Ara que no es piqui ningú, si es que hi ha algun pare del madrid o del espanyol....

Cristina (mare Pau Ferrer) ha dit...

Hola a tothom, nosaltres també som una de les famílies afortunades gràcies al haver obert una tercera línia.
Per la meva part estic disposada a col.laborar en el que faci falta. Suposo que el dia de la reunió ja n'acabarem de parlar.
Salutacions a les 75 famílies.

Judith ha dit...

Benvingut Pau Ferrer i familia.
Mica en mica anem tots aparixent per aqui! que be, aixo ja s'acosta i ben aviat ens veurem tots les cares

Judith ha dit...

Ja s'acosta el moment de fer oficial que som de aquesta escola......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dilluns comencen les preinscripcions.

Mercè (mare d'Isaac) ha dit...

Hola bon dia, sóc la mare d'Isaac Vega, a la reunió del dia 29 vaig creure entendre que l'equip directiu tenia problemes per trobar carpetes transparents per posar dins les agendes, comentar que treballo a un ambulatori on fem servir aquestes carpetes per donar manuals d'acollida als usuaris; si es troba pertinent puc demanar preus al nostre proveïdor, ja em direu alguna cosa; també comentar que penso que entre tots podrem portar endavant aquest projecte tan maco!, salutacions a les 75 families i a l'equip directiu.