dijous, 2 d’abril del 2009

Anem a sorteig!!!

Estimades famílies,
Haurem de patir una miqueta més. Aquesta tarda ja hem arribat a 52 preinscripcions i falta demà.
Com ja sabeu, estarem fins les 18 hores a Can Fabra i després penjarem el resultat final al blog.
Bona nit i "desconnecteu " tot el que pogueu.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta: si alguna familia vol anar "sobre segur" i sap que queden places a una altra escola, encara està a temps de canviar la preinscripció feta a la vostra Escola?

Gràcies,

Carme ha dit...

Si he ficat les dades a internet, no sé si es podria fer. Tinc introduïdes fins la 41. Si vols em truques ara o demà i parlem.
Carme

Anònim ha dit...

Dubto de la legalitat d'aquesta proposta. A més a més, no és ètic ni just per a la resta de famílies. El termini finalitza avui; qui ja ha presentat la preinscripció, hauria de ser consequent i no voler saltar-se les normes. Imagineu que ara tothom demanés canviar-la...

Anònim ha dit...

Independientemente de si ya ha sido procesada o no, creo que no sería muy "legal" la propuesta que sugiere el primer "Anónimo", ja que es una solicitud oficial con sello incluido... No sé... Además está el hecho, de que el proceso de preinscripción, no creo que contemple que todo el mundo pueda cambiar de opinión el último día según ha ido todo. Si fuera así, todo el mundo se esperaría al último día, ¿no?

Anònim ha dit...

jo penso que si algú vol cambiar la sol.licitud i proposar-la en una altre escola perfecte, igual ni anem a sorteig d'aqueste manera

Anònim ha dit...

No entenc perquè no és podria fer... la veritat és que, a part de que "materialment" i per temes d'intendència, pogui resultat complicat o impossible de dur a terme, tothom té dret a escollir l'escola que vol pel seu fill, des de 23 de març al 3 d'abril.
Tots som lliures d'esperar fins a l'últim dia per triar o canviar d'opció.

Anònim ha dit...

En relació al tema que es parla, cada any moltes falímies s'esperen a l'últim dia precisament per això que ha passat, cadascú es lliure de presentar la documentació entre el 23 març i 3 abril, qui vol ho fa el primer i qui vol ho fa l'últim. Jo entenc que la preinscripció es una sol·licitud presentada en una administració (Educació) i si es un procès administratiu només ho pots rectificar fent un altre sol·licitud a l'entitat responsable. Crec que no es una qüestió de manca material, sinó de coherència ja que per això hi ha un termini i un procediment establert.

Montserrat Labarga ha dit...

Hola,
estaría bé que hi haguessin tres lineas

Sort a tots ; ***

Anònim ha dit...

El termini de presentació de sol.licituds s' acaba avui, però tota persona que ja ha entregat papers ja ho ha fet i és irrebocable, havia d' haver pensat millor les possibilitats que tenia però un cop entregat ja no es pot fer res, la Carme ho envia al departament perque ella només acaba un tràmit que s' inicia un cop tu li has donat a ella els papers.

Anònim ha dit...

TREs LÍNEES NO, SI US PLAU! Una macroescola? NOOO!

SANDRA ha dit...

Quins nervis!!!!
I ara ens toca esperar mes i mig per a saber si entrem o ens toca altre col·legi, això no hi ha qui ho aguanti!!!!!
Us desitjo molta sort a tots

Sandra

Anònim ha dit...

Som la Nieves i el Xavi.
Estem molt emocionats per la confiança que esteu posant en aquest nou projecte i us en donem les gràcies a totes les famílies.

Anònim ha dit...

SABEU SI QUEDEN PLACES EN ALGUNA ESCOLA PROPERA A LA ZONA A PART DE LA MAQUINISTA????

Anònim ha dit...

AVUI ARRIBAREM A 60!!!!!!

Anònim ha dit...

AVUI CONCENTRACIÓ A LES 6 DE LA TARDA A LA BIBLIOTECA CAN FABRA!!! CEL.LEBRAREM QUE ANEM A SORTEIG!!! QUIN PAL

Anònim ha dit...

Hola,
Estan comptabilitzades les preinscripcions fetes per internet?. De tota manera pensem que som afortunats, un amic de fora de Barcelona ha fet la preinscripció a una escola de 75 places i té el nº 180.

núria

Anònim ha dit...

En una escola concertada em van dir que no introduien les sol·licituts fins l'ultim dia, de manera que si al final canviaves d'opinió per que veies que en aquesta escola anaven a sorteig, nomes trucar la directora t'estripaven l'imprès per que tu el poguessis presentar on volguessis. Si ho fa aquesta escola, per que no ho poden fer les altres? En quin sentit no és étic ni just per les altres famílies? Si aquesta noia encara tenia la possibilitat de canviar la seva opció, que ho faci. Quin problema hi ha? Potser la resta no aneu a sorteig i a sobre us ha fet un favor.

Anònim ha dit...

Nosaltres escara que volguessim canviar la inscripció no sé a on la possariem perque totes les escoles que teniem assignades ja estàn plenes, fins i tot San Pedro Nolasco!!

Anònim ha dit...

Aquest any crec que està sent una passada. A tots els coles on vaig trucar ja no quedaven places lliures. Suposo que hauran tingut en compte la demografia del barri, no? Per tot arreu nomes sento que hi ha mes nens que places. Sabran on ubicar-los despres?

Anònim ha dit...

No sé, es suposa que aquest any havien repartit millor les escoles segons nens i zones, però no sé. Semble que sobrin nens per tot arreu!!!

Anònim ha dit...

A Eulalia Bota diuen que s'han desbordat, i al Sagrada familia ja portaven més de 80 inscripcions!!

Anònim ha dit...

¿CON CUANTAS HA FINALIZADO?

Anònim ha dit...

SI EN TODOS LOS CENTROS HAY SOBRANTE , LA SEGUNDA OPCION NO VALE PARA NADA, sE ABRIRIA ALGUNA LINEA MÀS EN ALGUN CENTRO.

¿PARA QUE SIRVE EL PADRON SI HAY MAS ALUMNOS QUE PLAZAS?

QUE PENA.

Anònim ha dit...

No valen ni la segunda opcion ni ninguna de las otras cuatro. Lo malo es que te lo pueden enviar a otro barrio de tu distrito

Anònim ha dit...

Haurien de tenir prioritat els nens que es queden sense plaça a la seva zona abans que els que tenen 20 punts

Anònim ha dit...

CAAARMEEE!!! Quantes n'hi han en total? No ens facis patir més!!
gràcies guapa.

Anònim ha dit...

Total 58....a les 6 de la tarda, preinscripcions ja tancades.

Anònim ha dit...

Tots volem entrar a l'escola triada en primera opció perquè si no, serà l'escola on vulgui el consorci....el problema és que si sobren molts nens ja veig on obriran línies, en les noves escoles, pel què el projecte es convertirà en una macro escola....que no és el que hem triat!

D'altra banda també es comprèn que és l'única opció del que surt perdent en el sorteig...

és contradictori...però com passa sempre una manca de planificació per part del consorci (un any més) ho patiran pares i nens

Bé esperarem esdeveniments, ja m'agradaria equivocarme!

Anònim ha dit...

Si en total n'hi ha 58, no es poden fer aules de 4 nanos més ??
Ens podeu dir quants punts tenen els inscrits i per quins conceptes ??

Anònim ha dit...

Gràcies Carme i equip per la vostra il.lusió en aquest projecte. Ja veieu que ens heu encomanat i que la majoria de pares i mares que em fet la pre inscripició a Can Fabra és perquè hi creiem fermament.

Per part nostra, seria una patacada molt gran que la nostra filla no entrés al centre però ens tocarà patir com a la resta de families.
Ja és prou angoixant decidir on matricular els teus fills, pensar si estàs fent la millor elecció, si serà el millor per ells...ara a més és una decisió que no depen ja de nosaltres sino d'un sorteig...és injust, molt injust pels nostres fills!!

58 preinscripcions...8 criatures fora del centre i a saber on aniran a parar! una bogeria...

Sort, necessitem molta sort

Anònim ha dit...

Carme, en aquestes 58 es compten les presentades per internet?

yol ha dit...

Quina pena! 8 nens fora! però algu sap on hi han quedat places? potse a la maquinista o a la pegaso. Algu sap amb dades d' aquesta tarda. Gràcies per l' informació

Montserrat Labarga ha dit...

Hola Yol,

a mi m'han dit aquesta tarda que ha La Maquinista hi han 40 apuntats, a La Pegaso n'ho se.

Sort a tots.

Anònim ha dit...

La llastima es que ara no es pugui deixar escollir a 8 families si prefereixen anar segur a la Maquinista, amb el mateix projecte educatiu, les mateixes instalacions,etc..., o arriscar-se a anar a on els posi el COnsorci...
Si això es pogues fer igual quedariem tots contents ...

Carme ha dit...

Bona nit,
Responent a la pregunta de les preinscripcions per internet, no et preocupis, no hi ha hagut cap.
En quant al tema de la "legalitat" o no de canvi d'escola, la meva resposta va ser positiva pensant que si una família volia no arriscar i fer un canvi, afavoria a una de les altres famílies que podria quedar fora. Crec que amb els nervis que porteu tots i totes, si un fet pot afavorir a les dues bandes, pq no fer-ho. Seria diferent si això perjudiqués a algú. De totes maneres, al final no s'ha fet.
Una abraçada
Carme

Anònim ha dit...

Carme,
i no es poden fer 2 grups de 29 ????

Anònim ha dit...

I al Mestre Enric Gibert, algú sap com han quedat les preinscripcions?

Merci,

Carme ha dit...

No es poden fer dos grups de 29!!!
Ja és molt 25, tant de bo si es pogués fer 3 grups de 20.
Al Mestre Gibert s'ha omplert també.
Petonets
Carme

Anònim ha dit...

I NO ES POT CONSULTAR A LES FAMILIES QUE VIUEN MÉS A PROP DE LA MAQUINISTA SI ELS INTERESSA ANAR A ALLÀ PER NO ENTRAR EN SORTEIG ?? TOTAL EL METODE EDUCATIU ES EL MATEIX...

Anònim ha dit...

Carme, i el que dius de 3 linies de 20 ?? no podem fer pressió per que es faci ??

Anònim ha dit...

Es podrien fer tres linees de 25 perque falten els que han posat el fabra de segona opcio