dijous, 25 de febrer del 2010

Resultat sorteig preinscripció

Benvolgudes famílies que vau fer la preinscripció:
suposem que ja el sabeu, però el número que ha sortit avui mateix per determinar l'ordenació de les sol·licituds és el:
131.297

Recordeu que ara s'obre un període de reclamació fins l'1 de març, durant el qual pot ser que els resultats varïn una mica.
Si teniu algun dubte sobre si el vostre fill/a ha entrat dins aquestes primeres llistes o per qualsevol altra qüestió, no dubteu a trucar-nos o enviar-nos un mail.
Gràcies

76 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies, el meu fill te el numero 61000 i m´agradaria sapigue si te plaçe a aquesta escolar, que la tinc a primera opcio..... moltes gracies.....

Anònim ha dit...

si que la té la plaça

Anònim ha dit...

Bona nit! som una familia que l'atzar ens ha trait i ens ha tret la il.lusió de portar la nostra filla a la vostre escola, estem molt desmoralitzats ara mateix, ja que havien depositat molt d'entusiasme amb el vostre projecte educatiu... però ara ens toca aixecar-nos i afrontar la situació, és injust que un número decideixi el futur educatiu de la meva filla... Aixi que seria fantàstic que obrissin una nova tercera línea a CAN FABRA, és una proposta, se que no depen de vosaltres... però si l'any passat es va fer... perque no aquest?? tots tenim el mateix dret de triar l'escola que dessitgem.

Anònim ha dit...

UNA TERCERA LINEA A CAN FABRA ES POSSIBLE

Anònim ha dit...

Bona nit,
el nostre fill tampoc ha pogut entrar, ens trobem molt desanimats per la il.lusió que ens feia poder entrar en aquesta escola, pero això ens vam arriscar.
Amb tots els que ens hem quedat fora. No es possible obrir una nova línea?

CRISTINA ha dit...

BON DIA¡
JO TAMBÉ DEMANO SI US PLAU UNA TERCERA LINEA.

ÉS LA UNICA ESPERANÇA QUE TENIM...

angelica ha dit...

por favor alguien me puede decir como puedo saber con el numero de sorteo si tiene plaza escolar en esta escuela, no lo entiendo muy bien. muchas gracias

Equip de mestres ha dit...

Recordeu que tots els que no sabeu si heu obtingut o no plaça a l'escola ens podeu trucar o passar-vos per aquí per consultar-ho.
Gràcies

Anònim ha dit...

QUE OPINA L´ESCOLA SOBRE LA T ERCERA LINEA??

AQUEST ANY HA ANAR MOLT BÉ O SIGUI QUE....

Anònim ha dit...

Una tercera linia haurien de fer a mes d'una escola de Sant Andreu.
Son moltes les families que ens em quedat fora...!!!
Lluitem per que així sigui, movilitzem-nos

Anònim ha dit...

Avui es molt importat que anem tots a la reunió de l'Associacio de Veins a les 19:00 hores, l'any passat van solucionar tots els problemes que van sorgir, i que seguiu constantment el bloc escolaxtotssantandreu2010, si unim esforços aconseguirem molts resultats...
Anims...

Anònim ha dit...

UNA TERCERA LINEA EN CAN FABRA NO SOLUCIONA EL PROBLEMA DE ESTE AÑO, SON MUCHOS LOS NIÑOS QUE SE HAN QUEDADO FUERA.... SE TENDRIAN QUE ABRIR 5 LINEAS MAS, EN 5 COLEGIOS DIFERENTES PARA CUBRIR TODAS LAS PLAZAS.... LO QUE SI ES UNA VERGÜENZA ES QUE SE QUEDEN TODOS ESTOS NIÑOS SIN ESCUELA, CON TODOS LOS TERRENOS QUE HAN HABIDO EN SANT ANDREU PARA PODER HACER MAS ESCUELAS Y MENOS PISOS O PARKINGS.... UN SALUDO Y MUCHA SUERTE A TODOS....

Anònim ha dit...

Nosotros si hemos tenido suerte y hemos entrado, pero la verdad es que es una vergüenza.
Casi no hemos pegado ojo por este tema y realmente el futuro de nuestros hijos se basa en un número.
Así que HAREMOS PIÑA E IREMOS A ESTA REUNIÓN!!!!
Ánimos!!!!!

marta ha dit...

nosaltres tb ens hem quedat fora..
estem tristos però el pitjor és la impotència i la incertesa.. com pot ser que l'educació dels nostres fills la decideixi l'atzar (la bola d'un sorteig) i no nosaltres??? no hi ha paraules.. ens hem d'unir i lluitar per aconseguir una escola dins l'àrea de proximitat pels nostres fills.

Anònim ha dit...

Estem molt desilusionats.
Son més de 100 famílies les que estem fora al barri.
Quantes linies calen?
Saturar totes les escoles amb més linies només perjudicaria la cualitat i als alumnes, i aquest projecte educatiu no es viable així. ¡La falta de previsió de l'ajuntament no l'han de pagar els nens!
El que necessitem és 1 o 2 escoles NOVES amb el mateix projecte educatiu, al centre del barri!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Agustí Carné ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Agustí Carné ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agustí Carné ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Equip directiu ha dit...

Estimades famílies,
Sabem que són moments de felicitat per les famílies que han aconseguit entrar en l'escola que havien escollit en primera opció i d'incertesa i preocupació per les que no ho han aconseguit.
Aquest bloc està pensat per facilitar la comunicació entre famílies i mestres.
Recordeu que hi ha un correu més personal(a8070234@xtec.cat) o el telèfon si teniu dubtes.
Com a administradors del bloc, suprimirem els comentaris que creiem que poden ser ofensius o no estiguin relacionats amb la problemàtica que tenen en aquests moments moltes famílies del barri.
Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Nosaltres, una altra família que s'ha quedat fora tant de Can Fabra com de la resta d'opcions. Ara què ??? assumir que el teu fill anirà a una escola, sigui la que sigui, que no has escollit prèviament ??? Que no coneixes el projecte educatiu ??? No tenen vergonya amb la poca previsió que inicien les preinscripcions.

Anònim ha dit...

Ara és el moment de lluitar contra l'administració, no volem que ens decideixin l'escola que hem de portar els nostres fills, la volem decidir nosaltres!!
Avui a les 7 de la tarda tots a la Pl. Orfila, ens han d'escoltar!!

Tal com diu el tòpic: l'unió fa la força!! ara es el moment de comprobar-ho!!

Anònim ha dit...

DEMANEM UNA TERCERA LINEA A CAN FABRA. Creiem que l'escola CAN FABRA per la seva ubicació i per la seva linea educativa serà sempre l'escola més demanada al barri. Per tant... creiem que hauria de ser una escola de 3 linies ara i sempre. Tots sabem que espai n'hi ha i molt per fer-ho.

Anònim ha dit...

Can Fabra, es una escuela creada para 2 lineas. No es una cuestión de espacio, también deberiamos pensar en la calidad de la enseñanza. El problema no se resuelve masificando las escuelas existentes, deberiamos reclamar más escuelas en el barrio.

Anònim ha dit...

Ahir vam veure que heu afegit el número 68 al costat del número del sorteig. Què vol dir? La llista del dia 4 serà la dels alumnes admesos? Gracies

Anònim ha dit...

Actualment la llista que teniu penjada té més de 50 noms, a part heu afegit el número 68 al costat del número del sorteig. Quin significat té? La llista de dijous 4 serà la dels 50 nens admesos? Salutacions i gràcies.

Equip de mestres ha dit...

El número 68 no el vam escriure nosaltres, ja està esborrat.
Les llistes del dia 4 són les mateixes que les anteriors, però modificades només en cas que hagi arribat alguna reclamació.

Anònim ha dit...

SE ENTIENDE QUE HAY MAS CALIDAD DE ENSEÑANZA CON LOS LINEAS. IMAGINO QUE LO HABRA ESCRITO UN PADRE QUE TIENE A SU HIJO DENTRO DEL COLEGIO.

POR FAVOR ¡¡

NO SEAMOS EGOISTAS...

Anònim ha dit...

La llista del dia 4 serà amb el total de nens admesos? moltes gràcies!

Equip de mestres ha dit...

Com ja hem dit abans, les llistes del dia 4 són les mateixes que les anteriors, però modificades només en cas que hagi arribat alguna reclamació. En el cas de la nostra escola no hi ha hagut cap modificació per tant, les llistes seran amb els 79 alumnes i en el mateix ordre.
Una abraçada

Pili ( mama Edurne ) ha dit...

Hola soy una madre que el año pasado mi hija se quedo fuera en la primera opcion, como segunda puse Can Fabra y gracias a la tercera linea mi hija entro en este cole, la verdad estamos muy contentos y agradecidos, y a mas a mas hoy por hoy no me cambiaria de cole....
Siento mucho lo que esta pasando este año, pero la verdad, no creeis vosotros? que con una linea en can fabra no se soluciona nada, y no os penseis que estoy en contra de eso, ya que mi hija gracias a eso entro el año pasado, sino que este año sobran 123 niños, que dicho asi son 5 lineas o 2 colegios ( uno de 2 lineas y otro de 3 ).... Decir que estoy con vosotros y mañana lo demostraremos en la Plaça Orfila.... Un saludo a todos.....

Anònim ha dit...

Avui a les 18h tots a Plaça Orfila!

Anònim ha dit...

PILI, CON UNA TERCERA LINEA EN CAN FABRA,OTRO COLE NUEVO DE TRES LINEAS Y UNA TERCERA LINEA EN OTRO LUGAR SE SOLUCIONA EL PROBLEMA.

DEBERIAIS ESTAR ABIERTOS A TODAS LAS OPCIONES POSIBLES PARA QUE NUESTROS HIJOS TENGAN ESCUELA DENTRO DEL AREA DE PROXIMIDAD. SE HA OLVIDADO LO DEL AÑO PASADO ??

Anònim ha dit...

AY PILI¡¡

YA NO TE ACUERDAS DE LOS DIAS DE ANGUSTIA QUE PASASTES.... ??

Anònim ha dit...

AY PILI ¡¡

QUE MALA MEMORIA TIENES. YA NO TE ACUERDAS DE COMO LO PASASTES... ??

BUSCAMOS SOLUCIONES AUNQUE TE PAREZCAN DESESPERADAS ¡¡

Anònim ha dit...

Pili, como tu bien dices, el año pasado quedaste fuera de plaza escolar de tu primera opción, pero gracias a la ampliación de una tercera linea en Can Fabra, pudiste solucionar el problema que se venia encima... creo que una tercera linea y ampliacion de ratio en Can Fabra se solucionaria el problema de las 29 familias que hemos escojido esta escuela como nuestra primera opción. Hay que tener memoria y solidaridad!!

Montserrat Labarga ha dit...

Si s'ha de possar una línea més per mi totalment d'acord, per tant que molta gent no tingui que anar fora de la seva àrea de proximitat.

Anònim ha dit...

Si us plau, obriu una TERCERA LÍNIA.
Aquest siuació és un patiment per a moltes famílies. Es clar que no soluciona tot el problema del barri... Però és una part de la solució.
Recordeu que 79 famílies van posar Can Fabra com a PRIMERA opció.
Ens agradaria, com a pares, poder sentir el que l'any passat van sentir les families que van entrar amb l'ampliació d'una 3a línia a l'escola.

pili ha dit...

Hola, creo que me habeis entendido mal o yo me he explicado mal....
No estoy en contra de otra tercera linea, al contrario ojala todos los niños se queden en el barrio... Si que me acuerdo de lo del año pasado, el jueves estuve en la concentracion de la plaza orfila, para apoyar a todos los niños que se han quedado fuera.... Siento si me explique mal el otro dia y quuiero que sepais que os apoyo en todo.... Hay que luchar por los niños como se lucho el año pasado.... un saludo....

Anònim ha dit...

EL JUEVES DE 17 H A 18 H. TODOS EN EL CENTRO CIVICO DE SANT ANDREU ¡¡¡¡¡¡¡

ESTARA LA CONSEJERA DE DISTRITO Y TENEMOS QUE HACER TODOS LA MISMA PREGUNTA .....

EL AÑO PASADO CONSEGUIMOS QUE LE SALIERAN LOS COLORES....

Anònim ha dit...

EQUIP DE MESTRES:

AVUI EL CONSORCI ESTÁ REUNIT DECIDIN EL FUTUR DELS NOSTRES FILLS. HE TRUCAT I M´HAN INDICAT QUE EN CAS DE POSAR UNA TERCERA LINEA HO COMUNICARAN DIRECTAMENT AL VOSTRE CENTRE EN EL TRANSCURS D´AQUESTA SETMANA.

¿cOM ENS ENTERAREM NOSALTRES ??

¿TRUCAREU ALS PARES QUE HEM QUEDAT FORA ???

Anònim ha dit...

Sabem si podem respirar tranquils?? obriran la tercera linea?? Confio que si i formar part d'aquesta magnifica escola

Equip de mestres ha dit...

Sentim informar-vos que no hem tingut cap notícia des del Consorci. Quan sigui així, ho publicarem. Sí que sabem que porten moltes reunions intentant trobar una solució al problema. En principi, no tenen contemplat, per ara, la tercera línia, però si fos així, us trucaríem, no patiu per això.
Una abraçada i ànims.

Anònim ha dit...

SE SAP ALGUNA COSA DE LA REUNIO D´AHIR DEL CONSORCI ???

PER QUE DE MOMENT NO CONTEMPLAN LA TERCERA LINEA COM ENS EXPLICA L´EQUIP DE MESTRES???

EL CENTRE HI ESTARIA D´ACORD???

EQUIP DE MESTRES: HEU TRUCAT AL CONSORCI PER SABER QUINA HA ESTAT LA RESOLUCIO??? ALS PARTICULARS NO ENS DONEN LA INFORMACIO.... I POT SER A VOSALTRES SI.

Anònim ha dit...

Pues yo creo que la 3a línea la abrirán en la maquinista: porque está cerca, es el mismo proyecto y nunca ha recibido una línea extra (como Can Fabra o San Pedro).
No suelen poner más líneas en escuelas que ya las tienen.

Pero vamos, es una impresión sólo.

Anònim ha dit...

Yo creo que la 3a línea la abrirán en la maquinista, porque está cerca, es el mismo proyecto y nunca ha recibido una línea extra.

Creo que un año la abrieron en el San Pedro, otro en el Eulalia Bota y el año pasado Can Fabra.
Nunca han repetido la escuela.

Este año o hacen una escuela nueva o los números no salen

Anònim ha dit...

Yo creo que la 3a línea la abrirán en la maquinista, porque está cerca, es el mismo proyecto y nunca ha recibido una línea extra.

Creo que un año la abrieron en el San Pedro, otro en el Eulalia Bota y el año pasado Can Fabra.
Nunca han repetido la escuela.

Este año o hacen una escuela nueva o los números no salen

Anònim ha dit...

Puede ser en la maquinista o en Ignasi Iglesias

Anònim ha dit...

Y QUE PASA SI NO QUEREMOS QUE VAYAN A NINGUNO DE ESTOS CENTROS ???

Anònim ha dit...

Nadie te obligará a llevar a tu hijo/a a un centro que no quieras... esto esta claro. Es más yo me negaré a llevar a mi hija fuera de una escuela pública de mi area de proximidad y si hace falta no la escolarizo. Sólo pido una escuela´pública en el barrio dentro de mi area de proximidad que fue eso lo que nos prometieron

Anònim ha dit...

CARTA DE MARTA PUIG PUBLICADA AL DIARI EL PUNT - 10/03/10

A principis d'any vam rebre una carta del Consorci d'Educació que ens informava que enguany havíem de fer la preinscripció perquè el proper setembre la nostra filla gran comencés P3. En aquesta carta ens deia, també, quines eren les escoles a què teníem accés a la nostra àrea i vam decidir que volíem educar els nostres fills en el marc de l'escola pública i al nostre barri.

Després que el Consorci baremés els punts, ens assignes un número i fes un sorteig públic, ens hem quedat fora de l'escola que havíem demanat en primera opció. Però el problema és que nosaltres i 122 famílies més del barri de Sant Andreu no tenim plaça a cap de les 6 opcions d'escoles demanades, ja que totes les places ja han sigut omplertes amb la gent que les ha demanat de primera opció. Així doncs... qui decideix l'escola on s'educaran els nostres fills? Un número de sorteig? El Consorci d'Educació?

Aquests 123 nens van néixer el 2007 i estan empadronats/es, o sigui que fa 3 anys que l'administració sap que el curs 2010-2011 començaran P3. Per què, doncs, no ho han previst? Com és que hi ha més nens que places escolars al barri? La regidora s'omple la boca dient que som uns alarmistes i que aquest curs han creat una nova escola al districte. Però la nova escola, tal com el seu nom indica (Congrés-Indians), és al barri del Congrés! Sí, ja sabem que pertany al nostre districte, però no al nostre barri! Els nens no hi poden anar caminant! El Congrés no és a la nostra àrea de proximitat, senyora regidora!

Si nosaltres no tenim dret a demanar una escola que no està a la nostra àrea de proximitat, per què l'administració sí que té dret a enviarnos-hi? Ara restem a l'espera que el Consorci ens digui el 9 d'abril quina escola ens assigna. El pitjor és la incertesa i la impotència! Però les 123 famílies afectades lluitarem perquè els nostres fills puguin ser educats al nostre barri.

Anònim ha dit...

Quin problema hi ha amb el CEIP La Maquinista i amb el CEIP Sant Pere Nolasc ??. Son escoles tant bones o més que Can Fabra o qualsevol altre. En el Ceip La Maquinista tenen un excel.lent equip de mestres. Que pasa que la zona no us agrada ?? Suposo que ho direu perque no coneixeu la zona o perque penseu que està lluny i no es així. A la Maquinista viu gent excel.lent. I pel que fa a Sant Pere Nolasc, es una escola que s'ha guanyat una fama que no es mereix. Tenen molts anys d'experiència i l'equip educatiu també es molt bó. Si no poden obrir una tercera linea a Can Fabra doncs que l'obrien en una altre escola, mentre estigui a Sant Andreu, no hi veig el problema. Potser obren la tercera linea a l'Eulàlia Bota que per segons qui també pot quedar lluny. No discriminem,si us plau.

Anònim ha dit...

Aqui ningu discrimina a ningú!! Tot el contrari, però està clar que la gent que ha triat l'escola Can Fabra com a primera opció, és perque l'han escullit entre totes les oferides dins la seva proximitat, o sigui que es normal i comprensible que dessitgem tenir plaça a aquesta escola, per tan, les families que hem quedat fora pel sorteig de Can Fabra volem que s'obri una tercera linea... no crec que aquest dessitg sigui discriminatori cap a altres escoles, i molt menys d'escoles com La Maquinista i San Pere Nolasc, unes molt bones escoles!!

Anònim ha dit...

estic completament d´acord amb l´anterior missatge.

¡ens agradaria una tercera linea a can fabra¡ si l´any pasat la van fer ¿per que no aquest?

¿Com podem fer força? vinga nois/as expliqueu ideas que al final ho aconsseguirem...

Anònim ha dit...

Si obren una tercera linea a Can Fabra, encara quedaran 4 nens sense escola. On aniran aquest nens ????

Anònim ha dit...

El problema de fer una tercera línia aquest any és precisament que l'any passat ja s'en va fer una. No crec que aquesta solució sigui la bona enlloc, però també penso que si s'ha de crear un bolet
s'hauria de fer en una altra escola que ara per ara no en tingui.

Anònim ha dit...

Són 123 nens. O sigui que:
O obren a 5 escoles una tercera linea, o queden nens fora del barri.
Dubto que construeixin una nova escola d'avui per demà.
Podrien convertir Can Fabra en una escola de tres linies com la Pegaso.
Aleshores la tercera linia no seria un "bolet".
La situació del barri demana mesures més contundents que els "parxes".
De terrenys a la Fabra i coats no en falten.

Anònim ha dit...

BRAVO PER L´ANTERIOR COMENTARI. AL MENYS TERRENY EN TENIM.

SI US PLAU¡¡¡ COMPARTIM-LO

Anònim ha dit...

Al congrés han creat una escola pública nova, molt interessant, del tipus "escola activa", crec.
Hi ha quedat buida!
Aquesta planificació no hi ha qui l'entengui.

Per cert, precisament escoles de 3 línies el consorci les ha anat convertint de 2 a poc a poc (la Pegaso abans era de 4, St Pere de 3,...), per facilitar la gestió suposo.

El que passa és que aquest any la cosa s'ha desbordat, i sembla que no tenen en compte que les famílies estan que no dormen. Confiem i desitgem que tinguin un as a la màniga

Anònim ha dit...

El que passa és que a congrés no feien falta places de p3, i per això ha quedat l'escola buida. Nosaltres vam estar a les portes obertes d'aquest cole i el projecte d'escola que es presentava era alucinant! Si haguessin obert aquí al barri no hauríem dubtat ni un moment. Potser en comtes de fer-nos anar a nosaltres allà haurien de portar l'escola aqui. Quin desastre!

Anònim ha dit...

Hola a tots,
Penso que els pares que hem triat Can Fabra com a primera opció i que tenim molt clar que volem aquest centre i no cap altre, hem de ser forts i no ens hem de sotmetre a cap decisió que a corre cuita, un any més, pren gent irresponsable, i que pot afectar molt negativament l'educació dels nostres fills.
Si fem pinya i no acceptem cap oferta que no sigui ampliació de ràtio i tercera línia a Can Fabra, per a que tots els nens que han quedat fora tinguin plaça al centre, crec que el problema el tindran ells.
Això sí, és molt important estar units, fins i tot quan ens plantegin que ens poden deixar fora del barri i fins i tot que ens poden fer fora del districte. Ja ho han fet,altres anys, amb altres pares. Estic convençuda que aquest moment arribarà, aleshores si hem de ser forts i un bloc.
No hem d’oblidar que hi ha política pel mig i el que més els espanta és la publicitat, i quedaria molt lleig sortir als mitjans de comunicació perquè hi ha una trentena de famílies que els han fet fora del districte.
On queda la proximitat, el barri i tots aquests rotllos? Penseu que la Sra. Regidora es permet el luxe de sortir als mitjans argumentant que tenen les places i que els pares “ens posem la vena abans que la ferida”. És mentida, NO TENEN LES PLACES a la nostra àrea de proximitat. El que volen fer és tapar els forats que els hi ha quedat en altres barris ... i obrir línies a la maquinista... per això, si poden obrir allà, també ho poden fer a Can Fabra.
És molt fort que juguin d' aquesta manera amb nosaltres i amb els nostres fills.
Per últim, el tema plantejat per l' associació de veïns d' obrir un altre centre al costat de Can Fabra, no ens enganyem, no crec que entri dins les previsions del Departament d'Educació, bàsicament per una qüestió econòmica i de planificació: 1r no està contemplat dins del pla d'actuació del Districte i 2n és més barat l' ampliació de línies i de ràtios. Amb aquest segona opció estem d’acord, però on realment els pares volem, no on ells necessiten omplir les places que tenen i que molts pares no han volgut, com per exemple el centre de la Sagrera que només ha fet 11 sol•licituds, per què serà?.
Si fem pinya ho podem aconseguir.
Uns pares angoixats i enfadats per la falsedat i la poca vergonya d’aquells que no fan res per donar solucions satisfactòries a les famílies que hem quedat fora i que no tindrem el dret que els altres han tingut d’escolaritzar els nostres fills, on volem. Això si que és DISCRIMINACIÓ.

Anònim ha dit...

Perdoneu, només un aclariment, quan faig referència al nou centre de la Sagrera, no té res a veure, em referia al centre Congrés –Indians, que només ha rebut 11 preinscripcions.

Anònim ha dit...

El que ningú diu és que Can Fabra no ha estat projectat com un centre de 3 línies. Si fos així, el projecte que vam veure tots a les portes obertes canviaria.
L'autèntic problema és que les places escolars a Sant Andreu són insuficients degut a una molt mala planificació. S'han de crear centres nous ja que una línia adicional perjudica molt el funcionament d'una escola.El resultat de col.locar 2 línies dos anys consecutius, a part de no tenir precedents, pot tenir un resultat desastrós. Lluitem per noves escoles sense perjudicar les ja existents.

Anònim ha dit...

Jo estic parcialment d'acord amb el comentari anterior.

Personalment prefereixo que obrin la línia a Can Fabra, però només si es fa aquest any excepcionalment.

Per una banda, una macro escola sempre de tres línies no em fa gràcia, dubto si el projecte educatiu es pot dur a terme així.

Per altra, entenc que a la sol·licitud vam posar 6 escoles, i donada la problemàtica actual al barri, no hem de ser tan intransigents.
Jo vull una plaça d'alguna de les escoles que vaig triar, si no pot ser Can Fabra, l'Ignasi Iglesies que era la meva 2a opció, o la 3a, etc

Això sí, hem d'exigir la nostra àrea de proximitat.

Jo igualment crec que una nova escola la faran al final, i la veritat és que també m'anima la perspectiva de començar de cero en una escola nova amb un projecte potent.

Anònim ha dit...

A l'assamblea de dimecres a Can Portabella hauríem d'exposar la nostra postura els pares que volem la tercera linia a Can Fabra. Som molts i ens hauríem de fer sentir.
Ànims

Anònim ha dit...

ES CLAR QUE VOLEM UNA TERCERA LINEA A CAN FABRA ¡¡ HI HAN ESCOLES A BCN AMB 4 I 5 LINEAS QUE FUNCIONAN PERFECTAMENT.

EL COLE ES NOU, ES POT GESTIONAR BE JA QUE EN TENEN 3 DESDE EL COMENÇAMENT.

SUPOSO QUE SI L´EQUIP DE MESTES TAMBÉ PRESIONA AL CONSORCI LA PODEN POSAR. AIXÓ, ES CLAR, SI ESTAN D´ACORD...

HO HEM DE DEMANAR TOTS...

Anònim ha dit...

Això sembla la carta als reis.
No és per desanimar, però posats a demanar jo que vaig posar el Safa en 1a opció ( i que no obriran cap línia extra) demano una 4a a Can Fabra per poder entrar (era la meva 2a), tinc el mateix dret que tothom, no?

Anònim ha dit...

Ahora le toca el bolet en otra escuela, no se puede cargar siempre toda la problemàtica del barrio a la misma, ya pasó y se asumió el año pasado

Anònim ha dit...

ANTERIOR ANONIMO::

¿TU HIJO ESTA DENTRO, VERDAD??

Anònim ha dit...

Encertat el comentari anterior dient que al pas que anem convertirem a Can Fabra en una escola d'elit. Els que estan dins presumeixen massa que estan dins i els que volen entrar, perque s'han quedat fora pel sorteig, només parleu de la tercera linia. Veig pocs comentaris dient que si no podeu entrar en aquesta escola, espereu poder entrar en una altre. Senyors, que Can Fabra només té 1 any vida i sembla que sigui millor que altres escoles que porten 50,75 o 125 anys al barri. S'ha comentat per part del Corsorci que no es deixarà a cap nen fora del barri i de moment ja han obert noves linies a Ignasi Iglesies i Salesianes. D'aqui res informaran que obren linia a una altre escola del barri. Es poc probable que obrin a Can Fabra perque ja es va obrir l'any passat o sigui que aquest any els hi toca a altres escoles o que no han obert mai noves linies o que fa anys que no obren. A més, penseu que per fer una tercera linia aquest any o per sempre, s'ha de tenir en compte l'espai i si Can Fabra té que estar en barracos 2 o 3 anys més, no hi ha espai suficient.

Anònim ha dit...

AL ULTIM ANONIM en particular i a la resta de famílies que participeu al post en general:
Primer de tot dir-te que es un bloc per els nens i nenes de l’escola i que tindran en el dia dema de record, si us plau no l’embruteu mes, no creieu.
Per altre banda jo soc mare de l’escola, i parlo en nom meu ÚNICAMENT, dir-te que no estem pressionant al equip directiu a que no es faci la tercera línea, no som nosaltres qui decidim en cap moment, els pares podem tenir força però ¿tanta? Tan de bo poguéssim solucionar el problema tan fàcilment.
I taaaaaaant que ens en recordem de l’any passat per això estem lluitant perquè els vostres fills (tot i tenir el nostres “col•locats”) tinguin una escola de QUALITAT, al seu barri, i dins la seva area de proximitat. Varem patir molt a casa nostra i ho varem passar força malament de saber que la nostra primera opció no seria a la que les nostres filles hi anirien, i no era pas CAN FABRA la 1º l’opció que havíem demanat. Vam patir i plorar molt perquè no escollíem nosaltres l’escola de les nostres filles. Però si us plau no sigueu hipòcrites i penseu que si els vostres fills ara passessin d'un projecte que vareu conèixer a un altre ben diferent… seguiríeu estant a una escola que no va ser la que vareu escollir.
¿¿No som solidaris creieu??? Jo no ho veig així, però respecto la teva opinió (Davant tot em sento una persona respectuosa). No em crec solidaria perquè doni diners a Haití, o perquè reculli aliments per el banc d’aliments, o perquè pensi en les famílies del barri que ho passen malament sense saber que faran encara el pròxim curs... No em sento pas solidaria per això, jo potser em crec solidaria perquè cada dia me’n recordo de que potser la meva veïna no te un plat calent a taula i la faig seure a la meva per compartir el poc que tinc amb ella. Ni tampoc em sento solidaria perquè m’acosti a la parròquia del barri a preguntar si saben d’algun que necessiti alguna cos en la qual jo pugui ajudar. Ni per anar-li a comprar el pa a la senyora que viu a la porta del costat i casi no pot sortir al carrer…. Però això ningú ha de saber, potser ni ho faig, però la solidaritat comença a dins de cada un de nosaltres, i el que menys ostenta segur es el mes solidari, no per fer una tercera línea serem mes solidaris ni menys tampoc. Ni per deixar de participar a campanyes serem mes bons pares o no. Simplement som PERSONES que actua des de el seu interior com a unica unitat, no com a grup. Perquè es promouen coses i es fan coses des de la NOSTRA AFA, però davant tot cada un dels membres de l’AFA ica da un dels PARES de l’escola som persones amb personalitat i parer propi
Sou molts pares que voleu una tercera línea a CAN FABRA segons diuen els anònims, però no esteu sent vosaltres els egoistes??? No esteu sent vosaltres els primers que mireu el vostre melic i no veieu que hi ha mes gent que ho passa malament?? Quants pares que no varen posar CAN FABRA com a primera opció també estan sense escola??? Esteu pensant a que aquest bloc es per sempre i esta pensat a ser una eina de comunicació entre els pares de l’escola i els Mestres i que vol ser un record per els alumnes de l’escola s’està embrutant amb les nostres ires?? Per favor siguem persones, siguem respectuosos, i no ferim mes persones. Heu pensat que potser qui esta posant entre l’espasa i la paret l’equip docent de l’escola nos om els pares de dintre sinó els de fora??? O potser ningú els posa en aquesta decisió perquè no els hi ha donat aquesta opció??

Anònim ha dit...

(continuació, ja que no podíem seguir per ser massa llarg, i no voldria deixar res sobre el tinter...)Jo personalment NO m’oposaria a una tercera línea a la nostra escola, se quin es el patir. Però si et centres a emanar la 3 línea a CAN FABRA m’estàs demostrant que tu ets la persona mes INSOLIDAIRIA que he conegut mai, perquè estàs pensant en el be del teu fill/a i no en la resta de nens del barri, estàs essent molt egoista. Per això no voldria ARA una tercera línea perquè se que si la fan tu ENTRES i no m’agradaria tenir una família així a l’escola .
Per últim et dic, que et vagui de gust la teva HIPOCRESIA i el teu EGOISME perquè per desgracia hi ha gent així al mon si, però sou la minoria.
A la resta de famílies us demano que no sigueu reacis a l’opció que us proposin mentre sigui dintre la vostra area de proximitat, potser es millor l’opció que us donguin ara que no pas la que havíeu escollit, no us heu de tancar en banda, sigueu oberts a les noves oportunitats que us depara la vida, tot no es blan o negre, hi ha colors entremitjos, el gris, el verd… Tot es asserenar-se i ser coherents amb el que demanem. I sobretot molta paciència i dosis de sentit comú, en moments de RABIA e IMPOTENCIA qualsevol pot perdre els estreps i ho sabem.

Anònim ha dit...

Què és el que no agrada del comentari que heu suprimit?
Potser, és veritat que els pares des de dins estan pressionant perquè no obrin una tercera línia i així convertir una escola pública, que paguem tots, en una escola d’elit?

Anònim ha dit...

Feu memòria, aquest és un tros de la carta que l’equip de mestres us va fer arribar quan es va confirmar la tercera línia l’any passat.
Estimades famílies,

L'equip de mestres estem segurs que, entre tots i totes, aconseguirem tranformar aquesta dificultat en una oportunitat de ser més gent per tirar endavant el nostre objectiu: una escola de qualitat.
Moltes felicitats i benvinguts …
Per què els nostres fills no poden tenir també aquesta oportunitat. Estic segura que l’equip de mestres si vosaltres no féssiu pressió ens faria costat.
Els pares i mares que volem una tercera línia a Can Fabra som molts i farem el que calgui pels nostres fills igual que vosaltres ho veu fer.

Equip directiu ha dit...

Benvolgudes famílies,
L'equip directiu de l'escola entenem, en primer lloc, el patiment que suposa la incertesa de no saber a quina escola podran anar els vostres fills o filles el curs vinent.
En segon lloc, però, en cap cas és decisió d'un equip directiu el nombre de línies que tindrà una escola. La decisió ens ve donada des del Consorci.
En tercer lloc, ens sap greu l'ús que s'està fent d'aquest bloc educatiu. Som conscients que necessiteu expressar les vostres angoixes i pors, tant de les famílies que formeu part de la Comunitat Educativa de la nostra escola, com les que no; però això no justifica caure en desqualificacions personals.
A partir de tot això, hem decidit tancar l'accés als comentaris al bloc de forma temporal fins que el Consorci doni una resposta definitiva (recordeu que la propera setmana surt l'oferta definitiva).
Per acabar, ens agradaria recordar-vos que ens trobem dins d'un barri amb una oferta educativa de qualitat i que això ha de donar tranquil.litat i confiança.
Per qualsevol dubte, aclariment o comentari, restem a la vostra disposició a l'escola.