dijous, 11 de febrer del 2010

Darreres informacions

A l'apartat de circulars del bloc us hem penjat la que us vam fer arribar sobre el tema del Carnestoltes. Cal que la llegiu amb molta atenció, perquè hi ha força dades a tenir en compte.
Entre d'altres, recordeu que demà divendres a la tarda farem la Rua i que el proper dilluns 15 és festa de lliure disposició a l'escola.
Gràcies

8 comentaris:

Carme ha dit...

Hola!
només als efectes d'organitzar-nos a la feina i, si pot ser, per no perdre'ns res del que feu, a casa ens hagués anat bé saber això de divendres amb una mica més d'antel·lació. Tot i que ja entenem que això del Carnestoltes està sent una feinada per vosaltres. Només cal veure aquell tros de rei!

Equip de mestres ha dit...

Ens sap greu si no us ho heu pogut organitzar com voldríeu, però l'animació a la Maquinista no ens la van confirmar fins a la setmana passada.
Pels propers cursos, però, compteu que, sigui a on sigui, la idea sempre és sortir de Rua per Carnestoltes.
Ens veiem demà

Anònim ha dit...

carmanyolestoltes...fantàstic!em sembla que van valdre la pena els esforços de tothom!

Anònim ha dit...

carmanyolestoltes...fantàstic!em sembla que van valer la pena els esforços de tothom!

Anònim ha dit...

Carmanyolestoltes!! impressionant festassa de pares... felicito a la comissió de festes, tot molt ben organitzat i la decoració genial, no semblava que fossim a l'escola. Ens ho vam passar molt però que molt be!! Gracies per la vostre dedicació.

Anònim ha dit...

Hola, una setmana de carnestoltes molt activa, amb un sopar de pares molt divertit, potser i sense que sigui cap crítica, el més fluixet la rua fins a la maquinista, vam arribar i ja quasi s'estava acabant l'animació, vam passar més estona anant amunt i avall que a la pròpia animació.

Anònim ha dit...

Buenos dias, podeis indicarnos cuantas pre-inscripciones habeis tenido? Muchas gracias

Equip de mestres ha dit...

Hem tingut 79 preinscripcions