dimarts, 25 d’agost del 2009

Comencem el curs!!

Benvolgudes famílies,
després d'unes merescudes vacances ens posem en marxa per engegar aquest nou curs 2009-2010. Us enviem aquest missatge per tal de recordar-vos algunes dades concretes:

En primer lloc, comentar-vos que les obres de l'escola continuen al seu ritme (...). No cal patir, ens han confirmat que la setmana que ve estaran enllestides.

En segon lloc, informar-vos i recordar-vos d'algunes dates concretes en aquestes properes setmanes:
- el proper divendres 4 de setembre penjarem a l'escola les llistes dels tres grups-classe amb els horaris pels dies d'adaptació 14 i 15 de setembre.
- el dijous 10 de setembre, com ja us vam comentar, podeu venir durant el matí, entre les 10h i les 13h, les famílies amb el vostre fill o filla a visitar de manera informal l'escola.
Recordeu que aquell dia aniria perfecte que portéssiu ja els objectes personals dels infants: bossa de roba amb la muda completa, got de plàstic, capsa de mocadors de paper, capsa de tovalloletes humides i, només per aquells/es que es queden al menjador, dos tovallons amb la goma cosida i el llençol pel llitet.
Aquell dia, a més, hauríeu de portar també el full amb les dades bancàries pels serveis de menjador i acollida matinal.
Des de l'AFA (Associació de Famílies d'Alumnes), la comissió de xandalls i bates ja us informarà a les famílies que hi estigueu interessades (podeu consultar la seva web, allà ho expliquen molt bé).

I, en tercer lloc, agrair-vos novament la confiança i la col·laboració en aquest nou projecte.

Fins ben aviat,
l'equip de mestres

15 comentaris:

Chahida (mare de l'Amira) ha dit...

Bon Carme, companys,

sóc la mare de l'Amira. Després de la tornada de vacances, he perdut el petit dossier que ens vau entregar el dia de la reunió al CEIP Eulàlia Bota. Seríeu tan amables d'enviar-me una còpia per fax o e-mail? També em cal el full amb les dades bancàries per a fer l'ingrès de les despeses anuals de material. Us deixo ambdues dades:
Fax: 93.221.07.37
c/e: haddadsc@diba.cat

Si us plau, si envieu un fax poseu "a l'atenció de Chahida".

Moltes gràcies per avançat i disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Anònim ha dit...

Hola, voldria consultar a les mestres, de cara als nens que faran migdiada, la mida exacte del matalàs al que haurem de posar-li el llençol.
Ho estem fent a mida i és perquè quadri perfectament, ja que com cal tenir prou llençol per agafar-ho per baix i incloure-li les gomes.

gràcies

Cristina ha dit...

Hola, Sóc la Cristina, la mare del Nil Piedras que es quedarà a dinar i a fer la migdiada. Jo també, com l'anòmim, no sé molt bé com ha de ser el llençol (he mirat la web d'Ikea i no he trobat res). Penso que el dia 10 portaré un dels que tinc a casa i el compararé amb els matalassos de l'escola per ajustar-lo bé.

Anònim ha dit...

EMPIEZA EL COLE

Susana (mare del Mario) ha dit...

Carme, us van donar ahir les claus?? Si va ser així,què tal estàn les instal.lacions? Queden coses pendents? Per fora es veu tot bastant acabat...

Laura (Mare de Jan Crespo) ha dit...

Bon dia equip de mestres!
com ja vaig dir en un comentari anterior,si necessiteu ajuda per ultimar detalls de l´escola,amb molta illusio i ganes estaré disposada.
Laura(610939829)

Anònim ha dit...

Carme, algú de l'Eulàlia Bota us vol dessitjar a tots, molt bona sort amb aquest nou projecte !!!

Signat, Quico Coet

Albert Palomo ha dit...

Benvolgudes famílies,
Hem actualitzat al blog de l'Associació de Famílies d'Alumnes (http://ampacanfabra.blogspot.com/) la informació relativa a l'equipació escolar (xandalls i bates).
Ja disposeu dels preus i dies per fer les proves i la comanda.
Recordeu que cap d'aquestes equipacions és obligatòria.

AFA CEIP CAN FABRA

Montserrat Labarga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Montserrat Labarga ha dit...

Gràcies Albert i compañia per l'informació.

Montse (mare d'Ariadna)

AFA Can Fabra ha dit...

ATENCIÓ!!!! La directora de l'escola ens ha comentat que amb els llitets ja els hi han subministrat un lloc de llençols, per tant, NO CAL QUE ELS COMPREU!!!!
De totes maneres, si ja l'heu comprat o el voleu comprar es pot fer servir com a recanvi. Una mare ens ha comentat que a l'Hipertextil del carrer Sant Andreu (entre Ruben Dario i Mercat) els fan per encàrrec a 9€.

Unknown ha dit...

Hola a tots,

Gràcies per avisar-nos pel tema dels llençols. Llavors quan ens el facilitareu per marcar-lo amb el nom del nen/a? Gràcies. Mare del Pau Carné.

Pili ( mama de Edurne) ha dit...

Hola bon dia a tots i totes, avui per fi, podem anar a veure el cole amb els nostres fills, hem estat pasant tot l´estiu per ja, pero avui podem estar a dins....
Moltes gracies per avisar del llençol, ja que jo avui habia pensat pasar per l´hipertextil, un abraçada a tots i ens veiem d´aqui a res....

Susana (mare del Mario) ha dit...

Moltes felicitats i gràcies a l'equip i a totes les persones que hagin col.laborat en posar l'escola tan maca i fer un esforç tan gran.

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober