dimecres, 20 de maig del 2009

COMENCEN LES OBRES!!!

Estimades famílies.
Han començat les obres de la nostra escola!!!
Tal com ens van informar a la reunió del Consorci, ja han delimitat el terreny on aniran els mòduls. Tot i que sembla petit, hi haurà espai suficient per tenir de tot: hort, sorral, zona de jocs. El dia de la matriculació podreu veure els plànols.

A partir d’ara ja teniu deures. Podeu anar visitant les obres amb els vostres fills i filles i fent fotos de tot el procés de construcció.

Hi haurà nota!!!

79 comentaris:

Pili ha dit...

Me ha echo muchisima ilusion ver hoy la delimitacion de los modulos, vaya de lo que sera el colegio, esta mañana cuando pase estaba el camion con la vallas para ponerlas y cuando llegue de trabajar por la tarde, ya estaban todas puestas, y se lo he dicho hasta la peke y todo, jajaja, y queria ir a verlo... Bueno espero poder ver los planos el dia de la matriculacion e ir viendo como se va haciendo el espacio para los modulos, un saludo a todas...

Nieves Mamá Joel ha dit...

Pues que ilusion!!! mañana pasaré a verlo sin falta por la mañana.
Una cosa Carme,ya que han empezado las obras,empezaremos los papas tambien a ponerlos las pilas.
Verás, he estado haciendo algunas averiguaciones con mayoristas sobre chandals y batas escolares para poderlas encargar con tiempo junto con el logo del cole y asi tenerlas listas para septiembre.
Te dejo mi email por si quieres comentarme cualquier cosa.
Un abrazo y hasta pronto!!
nievesaparicio@gmail.com

Montserrat Labarga ha dit...

Hola Nieves, los chandals y batas van por nuestra cuenta, no? que yo sepa, quiero decir que nosotros ponemos las que queramos, en las concertadas es otra historia.

Ja em passaré avui per veure les obres quina ilu ; )
Fins ara!

Mónica, mare de l'Iu ha dit...

Quina ILUUUUU! i què divertit!!
Semblarem com els avis però en versió familiar i també ens anirem coneixent mentres mirem les obres, ja, ja!!
Avui mateix li diré a l'Iu i segur que ens apropem a fer una ullada!!

Per cert Carme, vull enviar-te una informació per email, el meu correu és enbarcino@gmail.com, per si em pots enviar un email de contacte.
Gràcies!!

Oriol ha dit...

Si ho voleu jo tinc un familiar que fabrica xandalls i bates. Si us sembla bé li diré que em doni preu de xandels i bates i us dic alguna cosa. Segur que surt més econòmic que anar a una botiga !!

Judith (mare Adrià) ha dit...

Clar que sí, avui mateix anem amb la càmara i comencem a fer el reportatge fotogràfic!! Serà un record impagable pels nostres fills.
La idea dels xandalls i bates a mi em sembla molt bona.

Nieves Mamá de Joel ha dit...

Hola Oriol,a mi me parece perfecto,asi podemos comparar colores y lo más importante precio y tejidos.
Montserrat,que yo sepa aunque sea un colegio publico hay chandals iguales.
Ver ejemplo del CEIP la Maquinista,todos los niños llevan el chandal del mismo color azul con el logo de la escuela,cosa que va superbien sobretodo para tenerlos identificados cuando hacen las salidas.
En las batas tenian 3 colores a elegir con el logo tambien.
Aunque evidentemente nadie esta obligado a camprar ni una cosa ni otra,sí habra que tener la opcion,por tanto yo, como ya teneis mi email para cualquier aportacion que veais,podeis comunicaros conmigo.
Un saludo.

Carme ha dit...

Veig que esteu tan il.lusionats com nosaltres.
Respecte a les bates i xandalls, és veritat que en una escola pública no és obligatori, si s'ha de comprar, va bé un xandall d'un color determinat. Com diu la Nieves, a l'hora de les sortides ajuda molt visualment.
Oriol i Nieves, si us sembla bé, ja que esteu mirant tema bates i xandalls, podem parlar per telèfon o, si teniu models, els podeu portar el dia 8 o 9 a Can Fabra.
Moltes gràcies i petonets

Anònim ha dit...

Ens han enganyat!! tot i que molts de vosaltres ja teniu l'escola assignada que heu demanat, heu de pensar que hi haurà molts nens al barri que possiblement hauran de marxar per anar a l'escola que sel s hi assignarà d'ofici.

US DEMANEM SOLIDARITAT i que fem entre tots força per a que això no passi!!

El Consorci d'Educació, de manera unilateral, ha reduït les ampliacions de rati promeses a les escoles concertades. Ens han enganyat a tots!!!!!

Per tant, l'oferta definitiva és de només 1 nen més per classe però s'inclouen totes les escoles concertades. A banda, es manté la 3 línia del CEIP Can Fabra.
Previsiblement aquesta oferta serà insuficient i molts nens seran assignats d'ofici fora del barri.

L'Associació de Veïns convoca una Assemblea per al mateix dilluns dia 25 de maig a les 19:00h al Casal de Can Portabella (c/Virgili 24) per analitzar cas per cas quina assignació ha rebut cada nen i estudiar el procediment de reclamació més adient.

Ara, per als pares afortunats, és el moment de la solidaritat. La lluita per a que cap nen no quedi fora del seu barri és de TOTS. No hi falteu.

Nieves Mamá de Joel ha dit...

Hola de nuevo Carme,estoy haciendo una seleccion de fabricantes y venta al mayor tanto de chandals como de batas escolares.
Tengo por el momento 3,todos ellos con tienda en BCN para que podamos ver el género,ya que segun me han comentado del AMPA del CEIP La Maquinista,las batas les han salido muy muy malas.
El dia 8-9 tendré ya preparado un dosier para podertelo llevar Carme con precios y modelos para que podamos ir mirando.
Oriol,si te parece lleva tú la info de tu familiar, y asi comparamos todo lo que hayamos averiguado.
Seguramente para sept. no lleguemos a tiempo, pues cierran pedidos de fábrica el 15 de junio,tiempo minimo que necesitan para tener preparadas todas las tallas con el bordado.Pero al menos iremos adelantando faena.
Hay cosas muy chulas!!! ya vereis.
Carme si te parece tambien podriamos pedir ptto.al proveedor del Eulalia Bota no??
Bueno cualquier cosa,tanto de vosotros como de cualquier padre,ya teneis mi email.
Buen Fin de semana!!!

Montserrat Labarga ha dit...

Hola Carme, com va?
me han dit les mamis de ceip La Maquinista que no es obligatori aixo de compra xandalls pels nens i les bates, no se si et fa res pero a mi em faria il·lusió fer-li a la meva filla les bates de l'escola, li posare el nom i també el nom de l'escola i si cal el logo, pot ser? el xandall ja el veurem quins models hi ha, a veure si son ecónomics.

Gràcies family's, per tanta implicació ; )

Anònim ha dit...

Núria , (mare del Jan Solé) tinc el privilegi de veure des del balco com la nostra futura escola va creixent. Jo penso que no és petita. I sigui petita o gran el que importa és el fonament de dins. L'escola no la fa l'estructura , l'escola la fa la gent que hi som dins. Penso que som uns privilegiats pq farem una escola tots junts, des dels barracons que es creuen que son petits fins l'escola definitiva. Això és una il.lusió molt gran per nosaltres i pels els nostres petits. Aprofito per dir que no tothom pot gaudir d'aquesta il.lusió perquè encara hi ha pares que estant patint. Doncs el consorci no ens ha dit tota la veritat. Van dir que per cobrir les places que manquen farien una linia més a Can Fabra , cosa que han complert i que ampliarien 2 places a certes escoles concertades. Doncs no, en comptes de 2 , és 1 . Dit això hi ha gent que encara poden enviar-la fora del barri. Aprofito l'ocasió per convocar-vos a la assamblea que es farà el proper dilluns 25 a les 19:00h a l'Associacio de Veïns del c/ Virgili. Nosaltres estem vivint una il.usió però hi ha gent que viu un calbari. Siguem solidaris i posem-nos a la seva pell. No hi falteu p.f. Núria

Anònim ha dit...

Muchas gracias Nuria, y tu lo has dicho estamos viviendo un calvario, mi hija se ha quedado fuera de la primera opcion y no se si la segunda que es can fabra me la cojeran, hay que esperar a mañana lunes a ver si tenemos suerte, pero desde el dia del sorteo estamos de aqui para alli intentando solucionarlo, pero mira lo que ha echo el consorcio, asi que ahora toca esperar a que nos manden el mensaje de donde pueda ir mi hija a estudiar... En la ultima reunion en la asociacion de vecinos dijeron que todos los niños que tuvieran como 2 y 3 opcion can fabra entraban, pero a mi no me basta eso yo quiero esperar al 25 que es lo definitivo...
Bueno un saludo, muchas felicidades porque vuestros hijos tienen cole y os espero en la asamblea del dia 25.... Muchas gracias....

Anònim ha dit...

Carme, saps quan estaran publicades les llistes de l'assignació de places? Les penjareu a la biblioteca, oi? Gràcies.

Agustí Carné ha dit...

Ja podeu consultar `l'assignació de places a la web de la Generalitat. Per sort el meu fill Pau ha obtingut una plaça a aquesta escola. Estem molt contents després d'un mes d'angoixa. De tota manera us demano que qui pugui assisteixi a l'Assamblea d'aquesta tarda a l' Associació de Veins Sant Andreu sud avui a les 19h. Hi ha gent que han enviat fora del barri i necessiten la nostra ajuda.
Moltes gràcies a tots.
Per cert, ara ja ens atrevim a anar a veure les obres de l'escola(fins ara ens feia una mica de por).
Una abraçada a tots.

Oriol (Pare del Pau Rovira) ha dit...

Aquesta setmana tindré preus i si us semblen coherents demanaré mostres per portar el dia 8.
En quan el plaç de fer la comanda em comenten que el podem allargar fins l'ultima setmana de Juny.

Anònim ha dit...

Hola!
acabem de assabentar-nos que nosaltres ja formem part oficialmente del CEIP Fabra i Coats.

Estem molt contents, i tot i que la teniem com a 2a opció no era pas perque o ens agrades el prjevte educatiu, sino tot el contrari, pero potser ens quedava mes propera la 1a opció. De totes formes a casa estem contents.

He vist que mireu el tema de les bates i xandalls, jo tinc un conegut que fan bates, i bosses per l'escola,i xandalls... i fan ells el dibuis o el que tu els hi manis. Si us interesa puc demanar també presupost i dur-lo a la reunió. Ja em direu.

Voldriem poder estar tan implicats com tots vosaltres en aquesta nova escola.

Gracies per permetrens formar part d'aquest nou gran projecte.

Judith, mare de Nerea

Anònim ha dit...

Montse (mama de la Ona).
El tema de bates i xandalls a mi em sembla genial per tots els que ens hi volguem sumar, ja que és cert no és obligatori no podem coaccionar a ningú. Però fins i tot com a les festes de la primavers, les diferents escoles anaven amb la mateixa samarreta i això fa fàcils les sortides i alhora fa germanor i et sents com identificat amb el xandall nou de l'escola !
Carme la reunió és a finals de juny per algun motiu especial ?
Podem reunir-nos abans i així aprofitar per valorar i decidir models, colors, proveïdors i guanyar temps de cara al setembre...
Totes les famílies en tenim moltes ganes ja de veure'ns, coneixe'ns i alhora xerrar i començar a treballar, no ?
Esperem el teu ajut com sempre !
montse

Nieves Mamá de Joel ha dit...

Judith a mi me parece perfecto que pidas ptto. y poder ver el genero.
Cuantas más opciones tengamos,mas seguros estaremos de elegir la mejor.
Yo ya tengo preparada la informacion de 3 proveedores para poder llevar a la reunion.

Oriol,genial que ya lo tengas tambien,seguro que escogeremos bien entre todos.
Intentar siempre que os acordeis de poner vuestro nombre para asi,irnos conociendo mejor.

Un saludo a todos y felicidades!! a los que hoy han ingresado oficialmente en nuestra escuela.

Montserrat Labarga ha dit...

Jo pensó que la germanor no esta a l'uniforme si no a l'educació dels nostres fills entre ells (de part nostre i l'escola en la implicació) que siguin una pinya, estic d'acord en possar-lis una samarreta a l'estiu per les sortides o xandalls per fer psicomositrat; espero que entre tots escollim un bon uniforme.

Carme suposso que ens informara de tota l'informació que falta encara de saber sobre ceip Can Fabra, ja que la mini reunió que van tenir, crec que faltavan coses ha dir. Ens informares del preu de la matriculació i altres? com menjador i demes, gràcies.

Felicitó a les families que han entrat a ceip Can Fabra.

Eins veiem!

Judith ha dit...

aquest mati despres de saber que ja formem part de l'escola, i escriure al blog, hem anat a veure les obres, quina ilusió, veure que hi habia dos operaris treballant, fent marques al terra, hi volia fer fotos, i... m'he quedat sense bateria a la camara. Quin desastre.

Avui demanare presupost de les bates i etc. ES la empresa que fa el material de la guarderia on va la Nerea.

Ens veiem

Anònim ha dit...

A veure... solidaritat i una mica de respecte siusplau, deixeu lo de les batetes i lo dels xandalls fins que es resolgui el tema de la manca de places escolars al barri...
Penseu que mestres vosaltres parleu de quina bateta els hi posareu als nens, altres pares estan patint perque a hores d'ara no saben a quina escola podran portar al seu fill... doncs si us plau, us demano una mica més de respecte i consideració pels altres pares, i que de moment "aparqueu" "el "temita" de les bates xandalls per mes endavat. Moltes gràcies i espero no s'ofengui ningu, pero crec que això ho havia de dir!!

Montserrat Labarga ha dit...

Molta rao últim anònim, van massa depressa uf, quin estres, suposso que per l'emoció de una nova escola que espero que tots podem participa i gaudir.

Espero que es resolgui aviat el tema de les places, lo més be possible, ànims.

Anònim ha dit...

potser anònim tens raó i entenc el teu patiment pq a mi em passaria igual, però el tó no ha estat el més correcte.
Repeteixo que entenc la teva situació però segur que algú s'haurà donat per ofès.

Carme ha dit...

Benvolgut "anònim" entenc que hi hagi famílies patint per un tema tan important com és l'educació del seu fill o de la seva filla, però no crec que voler participar d'alguna manera en el funcionament de l'escola sigui una manca de respecte i de consideració. Segur que si les famílies que estan buscant models de bates, poguessin dedicar aquest temps per arreglar el tema d'assignació de places, no dubtis que ho farien.

Judith ha dit...

Demanem disculpes als pares que no han aconseguit la plaça a cap escola de la seva area de proximitat i/o del barri.
Nosaltres potser ens duguem per l'alegria d'un nou projecte, pero al menys en el nostre cas no ho hem fet amb malicia ni molt menys, estem peocupats per aquestes families, i els donarem tot el suport que els calgui

Anònim ha dit...

Disculpad, pero esta es la web de un colegio. Creo que desde aquí siempre hemos apoyado a todos, pero también podemos ilusionarnos con lo que nos de la gana. El apoyo lo ofrecemos siempre, pero esta es la web del colegio y se hablan de temas del colegio. Hay un web en la que se hablan de temas de falta de plazas que es la de "unaescolaxtotsasantandreu". Así que igual que hemos apoyado y respetado a las familias que se han quedado fuera, ¡¡¡pedimos respeto para todos!! ¿¿Acaso se está haciendo lo mismo en las webs del resto de colegios?? Por favor, no que fuésemos los culpables de todo...

Oriol (Pare del Pau) ha dit...

ja tinc preus i mostres (les portaré el dia 8).

3 xandalls diferents i 2 bates, una amb botons i una sense (goma al cap9 que diuen que per nens de P3/4 és més práctica.
Els preus els trobo força bé, els xandalls entre 20/25 € y les bates sobre els 15.
A part s'haurien de pagar 45€ un sol (entre tots) cop per la "pantalla" que no se exactament que és pero crec que está relacionat amb el serigrafiat del logo /nom...
Nieves, los precios que estas encontrando sobre donde van ??

Judith ha dit...

Oriol el preu aquest esta bastant be pero jo crec que el que en ofereixen a nosaltres es mes economic pero encara no tinc presupost tancat! Aquest preu es demanat quantes unitats? Ho dic per poder comparar! El xandall es d'hivern o tambe es d'estiu amb pantalo curt i samarreta curta! Ja uqe quan arriba aquesta epoca del any fa mes caoreta i el d'hivern potser sera massa gruixut. Que tal veus el material?

Al nostre et puc garantir que es bastan bastant bo la meva filla ha dut durant tot el hivern 2 xandalls que han quedat nous i els ha dut cada dia, i rentntlos cada dia, i la veritat estan força força nous.

Espero que me conguin preus abans del dia 8 i pugui ensenyarvos

Tema AMPA m'estic informant de com crearla etc, seria important que a principi de curs ja estigues creada no? com ho veieu... Jo crec uqe l' AMPA es quelcom molt i molt important en una escola, i mes una escola uqe esta encomençant.

Oriol ha dit...

Judith, els materials crec que estan bé, pero la veritat no soc un expert..., un dels tres models que m'han deixat de mostre es de l'escola Vilorai, que es bastant reconeguda, amb el que penso que els xandalls deuen estar bé. El tema de pantalons curs i samarretes, no tinc preus ni mostres, pero se que també en fabriquen i segur que en podem demanar. (ja demanaré preus).
Per la quantitat crec que van dir-me que a partir de 50 unitats, pero segur que, si no som tant ho podem parlar.
Ja us dic, es directe de fabrica i segur que podem tenir certa flexibilitat en tot (colors, models, teixits, data de reserva, unitats,....

Oriol ha dit...

Em comenten que a quan a qualitats les bates son de mitja/alta /0poliestes 30 coto, que aguanten fo´ça. N'hi ha unes altres superiors pero son molt cares.
Em diuen també que son tant xandalls com bates les qeu ven el Corte Ingles, a més del doble del preu nostre.

Nieves Mama de Joel ha dit...

Hola de nuevo Oriol,
verás despues de tanta polemica con las batas y el chandal prefiero que comentemos las cosas via email para no seguir teniendo comentarios de todo tipo.Si no te parece mal me das tambien el tuyo y asi te envio lo que llevo de precios y tejidos,tambien tengo ya el catalogo completo de 3 empresas, por lo que seria bueno compararlo no vaya a ser que tengamos alguna en comun.
que te parece?lo mismo contigo Judith.un abrazo
nievesaparicio@gmail.com

Judith ha dit...

Nieves, no creo que se enfade nadie porque nos preocupamos por la escuela y hay que ser transparentes pero bueno yo te mando un mail.
Por mi parte estoy tranquila porque se que estoy sacando tiepo para apoyar este nuevo proyecto e implicarme y ayudar en lo que pueda a los padres afectados. Y como yo mas d euno que ha conseguidoplaza pero se preocupa por su gente por su barrio, que al fin i al cabo esta ecual formara parte del barrio ¿no?

Judith ha dit...

tinc fotografies d'una setman desprse de les obres de la nostra escola! Podiren penjarse a algun lloc no???

Anònim ha dit...

Hola a todos,

enhorabuena a los que acabais de entrar.

Unicamente queria comentar, aunque ya lo han dicho antes otros padres, que este es el lugar para hablar de todo lo referente al colegio y los temas referentes a las plazas por asignar, deberian tratarse en otros blogs creados expresamente para eso.

Apoyo completamente los temas que se estan tratando aqui referentes a las batas y chandals y agradezco el trabajo que estan haciendo las personas que lo estan mirando. Por favor, seguid comentandolo via blog para que todos nos podamos enterar.

Gracias.

Montserrat Labarga ha dit...

Nieves, creo aquí todos podemos opinar del tema batas... y entre todos debemos elegir el que nos guste más y veamos más adecuado para nuestros hijos, no veo porque no publicar nuestras opiniones en el blog; y estar informados sobre el tema.

Judith ha dit...

bueno lo dicho nosotros esperamos que nos den presupuesto todavia. si alguien quiere mirar os digo que lo he pedido a Kalkidan, lo encontrareis en internet. Yo ya he contactado con ellos etc.
ncluso la chica me ha dicho que esta dispuesta venir a la reunion si queremos para mostrarnos sus productos aclararnos dudas etc, que ningun problema i asi podemos decidir mas tranuilamente. O si teneis alguna duda se la puedo trasladar.

oriol ha dit...

Nieves,
ja t'enviaré el meu mail, pero seguiré possant els meus comentaris a aquest bloc que per això és.
I seguiré col·laborant amb la futura AMPA en tot el que pugui, encara que a un anonim li sembli que es un tema trivial, per el que hem començat. Seguiré colaborant al igual que he col·laborat amb la lluita de places a Sant Andreu, igual que he anat a les trobades que he pogut, igual que he escrit mails al Consorci e igual que ho seguiré fent.

Montserrat Labarga ha dit...

Hola Judit, he mirat la web de Kalkidan, trobo les bates una mica cares, no? les sudaderes están força bé, merci.

Jo també intentaré col·labora sempre que pugui, a mi també m'agradaría ser del AMPA, suposso que a la reunió també se parlara d'aixo, no? bueno, ja ens coneixarem tots.

Judith ha dit...

el preu es diferent al que posa ens ha de donar encara els preus i dependra de les unitats uqe demanem. inclus se que en tenen de goma al coll i de botons en vanci nomes surten en botons a la web
per si algun pare col mirar es kalkidan busqueu a google
encar< no he pogut parlarne

Judith mare Adrià ha dit...

Jo també preferiria que el tema bates es continues parlant en aquest blog perquè la resta de pares veies les gestions que esteu realitzant.
Potser podriem demanar a la Carme que obrís un tema nou a l'etiqueta "Informació" o bé una nova etiqueta que fos "Bates i Xandals" o alguna cosa semblant perquè es fessin allà tots els comentaris relatius a aquest tema, i tothom ho pogues veure i opinar. A més així també molts pares veurien que s'està tractant aquest tema perquè hi ha molts que no ho saben.

I en relació al tema; en primer lloc vull dir a la Judith, Nieves i Oriol moltes gràcies per les gestions que esteu fent i després voldria saber si veurem unes mostres el dia de la reunió.

D'altra banda també us comento que també estic disposa a formar part de l'AMPA, treballo només de matins i molt aprop del Consorci, que si cal l'estoneta de l'esmorzar vaig cap allà i els pregunto el que faci falta!

Una abraçada i fins aviat!

Oriol ha dit...

Judith,
jo crec que el plantejament serà fer una selecció de tot el que tinguem, i deixarli a la Carme per que els díes de la matrícula ho vegi tothom i decidim si interessa o es compre de forma particular. Així el mateix dia es recollirá l'import a pagar i es podran fer les reserves per tenir les bates a principi de curs. Si ens esperem a la reunió que será a finals de Juny sens tirará el temps a sobre.

Carme ho veus correcte o organitzem d'un altre forma ??

Nieves mama de Joel ha dit...

Oriol,ya sabes mo opinion,a mi me parece perfecto.
Se mira dentro de lo que mas interese por precio y genero y se piden a la siguiente semana las unidades de los padres que esten interesados.Convendria que carme se quedara con un listado y apuntar las unidades que pidamos.
Si algun papa luego lo quiere hacer con posterioridad, no habra tampoco ningun problema puesto que los fotolitos quedaran ya elaborados.

Judith ha dit...

no nomes ho he de dir jo aixo son molt mes pares.
Jo crec uqe es un bon moment perque els pares ho veiguin pero no som nosaltres qui hem de decidir sino entre tots elspares. Jo crec que hauriem de escollir 2 models o tres per la reunio d epares on en teoria serem tots els pares i alla decidir a vots quin model ens interesa mes. I aleshores fer l'encarrec i demanr-ho.
Jo crec que en un mes i pico tindran temps suficient! i ademes no pasa res si els primers dies de clase els nostres petits no ho tenen, no?
que us sembla. Jo crec uqe ho han de decidir tots els pares quin model dur i no nomes nosaltres tres i la Carme.
Que en dieu.

Per cert he anat avui a les obres i eren mes colla treballant i una curiositat es uqe a les valles per dintre hi habia penjat dues juguines, un peluix d'un elfantent lila (semblava el de winiee de pooh, yun altre que era un d'aquells ninos de la playschool, d'aprenetatge.

Judith mare Adrià ha dit...

Us poso un enllaç d'un informatiu digital que parla de l'inici de les obres, es molt curtet però m'ha fet gracia.

http://beta.districtes.info/node/3239

Esther mare d'en Pau V. ha dit...

jo volía dir que també penso que hem d'escollir entre tots,almenys a mi em fa gràcia veure les opcions que hi han.La veritat que ho esteu fent super bé,en questió de dies ja tenim pressupostos i models,perfecte.Éstaría bé que els dies de matriculació la Carme ens ensenyés els models i cada pare donés la seva opinió i així amb una llista quan acabi la matriculació el día 12 ja tindriem l'elecció feta i la quantitat a demanar.però només es una opinió...

Nieves ha dit...

si si Esther,esa es la idea,llevaremos a Carme las muestras y modelos de lo que hayamos encontrado,eso si descartando precios desorbitados o calidades inferiores(permitidnos hacer una pequeña criba en ese aspecto)y despues segun vayais pasando podreis ir viendo y dando vuestro parecer.
tened en cuenta que siguienedo recomendaciones de los fabricantes,para niños tan pequeños aconsejan una base oscura tipo azul marino,que es más sufrida y despues combinarlo a nuestro gusto con lo colores que queramos para darle alegria,amarillo,rojo,verde,naranja,azul más claro...etc.
El diseño ira a nuestro gusto y el bordado se lo podemos poder en el pecho y en la espaldapor ejemplo.

Tranquilos que ya vereis que hay cosas muy chulas!!!

un abrazo a todos!!!

Anònim ha dit...

MONTSE (MAMA DE LA ONA)

KALKIDAN ??? Estava una mica desconectada del mail... són amics meus !! Bueno, coneguts però bastant coneguts !!!! Us puc explicar la història de l'empresa-projecte que té un punt social molt maco i difícil d'aconseguir a un altre proveïdor habitual i estic segura d'aconseguir un bon pessic en descomptes (espero!).
La qualitat és molt bona i només puc dir que si és Kalkidan jo em mullo de totes totes per ajudar-vos en el que sigui i coordinar-ho amb la Marta i l'Oriol (són maquíssims!)
A reveure,
montse

Judith ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Judith ha dit...

Montse! mama de la Ona, encantada de veure't per aqui, no sabia pas quen la ona anes al Fabra.
Si noi, Kalkidan, rapidament vaig pensar en ells quan va surtir el tema de les bates i xandalls. a part del seu material que per a mi es genial... tenen un fons social que es genial que cap altre de les empreses crec en te, pero bueno ja en parlarem a la reunio de juny. ja vaig deixar la pagina web per sialgun pare la volia veure i aixi....sino aqui us la torno a deixar, de totes formes dilluns hi haura material de kalkidan a les preinscripcions. http://www.kalkidan.com/index2.html

Anònim ha dit...

Montse (mama de la Ona)
Judith ja vaig parlar amb l'Oriol i la Marta i em van comentar que ja havies trucat pq et portessin mostres així que tot ok

A reveure
montse

Judith ha dit...

si dema ja les tindre!!!!!!! Ja son camí de casa meva.

Anònim ha dit...

buy tramadol online tramadol 1a pharma 50 mg - non generic tramadol

Anònim ha dit...

tramadol 100mg buy tramadol online with american express - tramadol 50mg value

Anònim ha dit...

tramadol online no prescription zytram xl tramadol hcl - buy tramadol online paypal

Anònim ha dit...

buy cheap tramadol tramadol dosage body weight - can you buy tramadol otc

Anònim ha dit...

carisoprodol 350 mg carisoprodol maximum daily dosage - best place buy carisoprodol

Anònim ha dit...

buy tramadol online buy tramadol online no prescription usa - tramadol for dogs dosage

Anònim ha dit...

generic xanax long does 2mg xanax last - xanax bars online no prescription

Anònim ha dit...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - tramadol online with mastercard

Anònim ha dit...

buy cialis online buy cialis in us - generic cialis kaufen

Anònim ha dit...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - tramadol withdrawal day 6

Anònim ha dit...

generic alprazolam xanax overdose while pregnant - alprazolam 0.5mg to get high

Anònim ha dit...

buy tramadol online tramadol 50 mg get high - tramadol 50 mg every 4 hours

Anònim ha dit...

buy cialis super active cheap cialis usa online - cheap cialis no prescription

Anònim ha dit...

buy cheap cialis online no prescription cheap cialis usa - cialis online genuine

Anònim ha dit...

buy generic cialis no prescription buy cialis online pharmacy - cialis online in nz

Anònim ha dit...

cialis online generic cialis black - cialis 05668

Anònim ha dit...

buy tramadol online tramadol street value 50 mg - buy tramadol online cheap no prescription

Anònim ha dit...

buy tramadol tramadol for dogs and side effects - generic tramadol 50 mg

Anònim ha dit...

buy generic tramadol tramadol recreational high - tramadol 50mg street value

Anònim ha dit...

buy tramadol online tramadol 50 mg and xanax - tramadol 50 mg hcl

Anònim ha dit...

http://landvoicelearning.com/#30896 tramadol used withdrawal - 100mg of tramadol side effects

Anònim ha dit...

buy tramadol tramadol 100 mg sr - tramadol mg get high

Anònim ha dit...

http://buytramadolonlinecool.com/#59473 tramadol for dogs same as humans - cheap tramadol cod free fedex

Anònim ha dit...

http://reidmoody.com/#54126 ativan addiction time - buy lorazepam england

Anònim ha dit...

http://buytramadolonlinecool.com/#73892 tramadol 50mg how many can i take - tramadol hcl gout

Anònim ha dit...

ways to buy ativan online ativan side effects nih - buy ativan without rx

Anònim ha dit...

http://staam.org/#74560 buy tramadol 6914 - order tramadol online cod